POSTAVA
Jméno: Gormal
Rasa : Dûra-Hai
Co rád: boj, smrt protivníka, chlast
Co nerad : krvavé rány na svém těle,
Nedostatek jídla a vše co
mi dělá nepohodlí
HRÁČ
Jméno: Jaroslav Jelínek
Věk: 16
Co rád : pití s kamarády a pokec s nimi, když je dost jídla
Co nerad : když jsem smutný,
když není co jíst
PŘÍBĚH
Lovili jsme u soutoku Kosatcové řeky a Velké řeky Anduiny.
Seděl jsem tahle u ohně, byli jsme na lovu zvěře, aby naše skupina měla konečně nějaký maso! Byl to špatný čas, bylo málo jídla, všude vládl hladomor …..
Snažili jsme se najít něco k jídlu ….. cokoli ….ale stejně jsme nic nenašli…
Šel jsem spát, jeden skřeták měl hlídku, ale asi usnul…
Přepadli nás, lidi spolčený s trpaslíkama, neměli slitování asi taky byli na lovu a řekli si, že nás okradou o to poslední co máme a zas narychlo odjeli…
Mě omráčili a pak si asi mysleli, že jsem mrtvý a ostatní co přežili, tak byli smrtelně ranění. Těm, kterým sem nemohl pomoct s přežitím, jsem pomohl odejít…. Z poměrně hojné kočovné lovecké skupiny jsme zbyli dva. Já - Gormal a Pauli.
Rozhodli jsme se že půjdeme na jih, slyšeli jsme že tam jsou velké bojové výpravy na Gondor. Řekli jsme si ze to těm zasranejm bílejm lidem spočítáme!
Cestou jsme ulovili něco málo zvířat, přepadli jsme v noci párek lidí kteří něco převáželi- konečně jsme se najedli. A takhle to šlo dál hodně dlouhou dobu. Dorazili jsme k Rohanu, tam jsme se hodně zdrzeli, ale ke konci Západní Poloniny jsme ukradli pár koní a dojeli jsme tak padesát mil od Edorasu tam jsme našli ( nebylo to tak těžké) skřetí vojsko. Bylo pár nájezdů ze strany Gondoru, viděli jsme jak byli rozsekáni jednotkou Jižanů, čumeli jsme a rozhodli že když chceme přežít tak musíme bojovat po jejich boku.
S Paulim jsme zůstali u Jižanů, ale já jsme se zařadil ke klanu Matuga Sorr a on ke Grushadu.
Dodnes jezdím s Matugou Sorr se záští v srdci a hledáním odplaty.