Postava:
Mé jméno je Rorscharch, jsem ushatar z klanu Gruaaps Rau. Potrpím si na hlasitý řev a rychlou zbraň.
Nejradši bojuji se štítem a jednoruční zbraní. Umění meče ovládám stejně dobře jako umění hudby.
Řídím se heslem- Přestaňte o tom kecat a začněte to dělat.
Narodil jsem se jako elf daleko v Severních lesích, kde jsem spolu s mými bratry žil v klidu a míru. Přišla válka a já jsem byl donucen bránit svou vlast. Spolu s mými bratry jsem vybojoval mnoho bitev, vítězných i prohraných. Na poslední bitvě jsme však byli zrazeni, z vítězné bitvy se stala krvavá lázeň. Mnoho mých bratrů zemřelo a ti co přežili, padli do zajetí jako já. Byli jsme odvlečeni daleko za hory, kde nás mučili a znetvořovali, stejně jako první skřety.
Po dlouhém utrpení jsem se probral a spatřil své télo, znetvořené, mohutnější, černější, krásnější
Ano, jmenuji se Rorscharch. Ano, jsem tady, mladý ushatar silnější než kdy dřív. Lačný po mase a krvi. Ano budu sloužit temnému pánovi, který mne stvořil. Jako skřet jsem teprv na začátku svého života a proto vám nemůžu vyprávět žádný příběh. (Snad jen z elfí doby a to vás stejně nezajímá
)
Nyní jsem v armádním lágru, trenuju se v boji a opravují své brnění. Už se těším na drancování, plenění, vraždění. Už příští měsíc vyrážíme. Doufám, že budu platný v boji a zabiju jich co nejvíc, něž padnu mrtev k zemi.
(Toto je opravdu můj reálný příběh, jezdil jsem za elfy...po tom co mne na warhammeru zatkli a znásilnili jsem se stal skřetem :D)
s kamarádem před bitvou (špatná fotka, vím)
po bitvě
Nyní se snažím rozšířit náš klan Gruaaps Rau, neboť čím víc skřetů, tím líp se bije a pije.