BOT - Skřetí a trolí svět

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Marigold řečeny Marub
PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 12:54:42 

Jméno : Marub (nebo také Marigold)
Rasa: Skřet
Skupina / klan / kohorta: Pro zatím nic ale možna se tu u nas neco zrodí
Hodnost: fraukanat-zbabělec (Bohužel je to zatím pravda)
Co rád: Chvíli před bojem,boj a chvíly po boji.Ohen, les, medovinu!
Co nerad: Ty co jsou na strane dobra a to sou nekdy horší jak hyeny.

Příběh:
Byl jsem skřet pobyvající v lese nepletl jsem se do ničeho co nebyla moje věc nechtěl sem bojovat ve válkach ani nikde jinde.Toulal sem se v lese a hledal sem slabe obeti, jídlo, slabé farmáře.Byl jsem fraukanat zbabělec. Když jsem se jednou tak toulal lesem a hledal sem nějakou potravu narazil sem na lesní cestu cestam sem se docela vyhýbal když sem uviděl 3 skřety. Skřetum sem se taktéž vyhybal nic me k nim netahlo když jsem ale uvidel jak dva skřeti padají k zemi s šípem v hlave. Zastřelila je hlídka elfu smíchanyma z lidma co prave přijíždeli. Poslední skřet se rozbehl na přijíždející hlídku nemohl sem ho nazívat krankluk(bratrem) jelikož sem byl zbabělec toho sem nebyl hoden bojoval hrdine zabil dva z hlídky zbyly tam 3 kteří ho ubodaly v tu chvili když sem to videl tak sem rozuřeny popadl dřevo rozebehl se z boku na nic nečekající hlídku.(Nevím proč, ale proste sem to udelal.) vyskočil sem a udeřil sem jednoho z hlídky do hlavy bohužel to bylo docela na hovno... protože mel helmu spadl ale z koně který pak utekl a ja sem ho na zemi mlatil a mlatil nikdy nedozvím jak zkončil protože me ze zadu bodl další vojak spadl sem na zem ti z hlídky se mi smaly a pak asi odjeli možna si řekli že umíram co by u me ješte stali. Když sem se dival srmti do očí neco se ve me zmenilo nechtel sem umřít jako ziimarp, srab, zbabelec.Mé oči se zavřelli nevím proč ale po nějaké době sem se probudil něco me muselo zachranit snad samotny Frumi nevím ale žil jsem.Dostal jsem druhou šanci kterou hodlam využit chci bojovat bít se a nakonec zemřít jako ten skřet co se sam rozebehl na hlídku už bych nezemřel jako zbabelec ale už jako skřet.

Civil
Jméno :Michal Kalkus
Věk:17
Práce: Škola střední odborne učilyšte Koryna. Proste a jednoduše jsem truhlař.
Koníčky: Airsoft, DrD, larp.
Žiju:V Kostelci u Kyjova je to 20km od hodonína a 50 od brna ::D
Co rád: Medovinu, slivovicu(alkohol),dobre jídlo ....(i dušene elfy maso ne často ale nekdy si dam. Elfove sou podle mě jak slepice co nesnaší vajíčka.) proste mam rad všechny krasy života co jsou krasne :D:D
Co nerad: Naproste idioty, a nesmyslne namyšlene keci ::| ::|

Ješte par podrobností kostym je ve vyrobe tak sem ješte nehodím fotku ale budu se snažit co nejdřív:). Na žadne pořadne akci sem ješte snad nebyl tech akci kde se sešli lidi bez kostymu (max co meli na sobe prosteradlo) za sebou par mam ale řikam bylo to spíš takove jako rozebehnem se na sebe z klackama a budem se šalovat ::D Už dost dlouho se snažím dokopat k tomu udelat si celej kostym vždy neco rozdelam a pak z kaču z jedne veci na druhou.

A malem bych zapomel prominte mi ty pravopisne chyby bude jich tu strašne moc.

Předmět příspěvku: Re: Marigold řečeny Marub
PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 23:09:23 
girmus (slídil)

s těmi "horší jak hyeny" pozor... možná k nim patříš taky. Hyeny jsou totiž velmi ušlechtilá zvířata.

A jinak: těch chyb je tam jak ... (jak jen bych to kulantně vyjádřila) a pokud chceš, tak ti to sjedu a pošlu ti, co tam máš špatně.

Předmět příspěvku: Re: Marigold řečeny Marub
PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 6:12:28 

Buggyra píše:
s těmi "horší jak hyeny" pozor... možná k nim patříš taky. Hyeny jsou totiž velmi ušlechtilá zvířata.

A jinak: těch chyb je tam jak ... (jak jen bych to kulantně vyjádřila) a pokud chceš, tak ti to sjedu a pošlu ti, co tam máš špatně.

jestli chceš tak mužeš ::beer