Zdravím všechny obyvatele fora. Kousek reálné složky mého já: Jméno: Jan Randl Bydliště: České Budějovice klan : Matuga Sorr
Má postava: jedná se o bytost,která není vázána klanem,skupinou,či jiným společenstvím,ale nidky jím nepohrdne,naopak často ho vyhledává.Je poměrně velkým individualistou.Rád klame,někdy vojevůdce vedoucí bitvu,jindy zákeřný lupič a lapka čeakající v úkrytu,nebo intrikán kující jeho dokonalý plán,to vše je on a jen on.Tomu bylo po několik zim,kdy nově příchozí verbíři vzali netušící začátečníky a navlékly jim otěže války a věčné štvanice.Štvát nepřátele,ničit řady za Matuga Sorr !
příběh postavy: Bylo nebylo,jednoho zapadlého válečného ležení.Nebylo ničím významným,válku by nevyhrálo,ani neprohrálo,ale bylo určeno k ochraně svatyně zdejšího kmenu šamanů. Centrem byl obrovský totem posetý lebkami,cáry a rituálními předměty,okolo něj dnem i nocí sedělo 5 šamanů.jejich hole byly honosné,lebky dravé zvěře zdobily vrcholy,rohy se mejastátně tyčily do výšin a řezba run,kterým rozuměli jen oni bylo nesčetně.Celý den se klaněli,obětovali,živili věčný hlad ohně po palivu a vzývali mocné Frumi.Toto celé bylo však členům tábora zapovězeno a odděleno bránou,kterou hlídka u bran pokukovala na průběh rituálů,když se právě nikdo nedíval.jednoho dne,jako již pravidelně,byl nábor čerstvé síly a odběr vycvičených vojáků do potřebnějších leženích.jedním z nováčků jsem by i já,opět jen další nováček,kterých je stovky.......končí téměř bezuhonně tahle věčná balada,končí pro Vás,né však pro mě,to vás jistě napadá.
Příběh pokračuje a dějiny se píší každým okamžikem. Duchové jej našli, lákali ho do jejich můz, aby prošel cestou, která nezná návratu zpět.Kráčel cestou, naslouchal duchům, ale jeho síla nebyla taková, aby se jim poddal, tak je opustil, zklamal je....již nidky nedostaně druhou šanci jim naslouchat, již nikdy nezaznějí v jeho zkaženém srdci jejich tužby a hlasy. Tyto vrata mu zůstanů zavřena...
Opět se kniha osudu otáčí a zavane jej na frontu, bitvu velkých armád, jako voják mezi jednotkou Jižanské těžké pěchoty. Zdárné okolnosti domu daly, že nebylo velitele a on byl vyvolen. Začátky byly krušné, první bitva tvrdá a armáda různorodá. První dny byly nejtěžší, armáda nebyla jednotná a pohybovala se jako chumel jednotlivců, však čas tomu dal a našel cestu, jak být vůdcem, jak získat jejich poslušnost a další bitvy jej prověří. Dříve zván Dushatar, prorok Frumi klanu Matuga Sorr, dnes sark alefem Jižanské pěchoty a Matugy Sorr......
.....Bez armády není velitele.....
Přílohy: |
b5a001.jpg [ 91.15 KiB | Zobrazeno 11961 krát ]
|
Naposledy upravil Skorch dne čtv 01. črc 2010 23:21:26, celkově upraveno 9
|