Z čeho tohle stvoření vzniklo, se asi nikdy nedovíte. Toho smetí, špíny a odpadků, co se tady smíchalo, je až příliž na to, aby někdo přesně definoval, co jsem zač. Chvílemi připomínám krvelačnou šelmu, který je naprosto jedno, že existujou nějaký autority nebo někdo, na koho bych měla brát ohled. Jindy.. mno, to sem psát nebudu, bo každý správný skřet by mě za to zlinčoval.
Většinou mě ostatní berou jako skřetku, která se až příliš zabívá jinými věcmi než jen zabíjením a mrzačením. Třeba mám velkou zálibu v těch magických krabičkách, co nám byly seslány, aby zdokumentovaly naše vojenské úspěchy. Jinak patřím k severské skupině Mrchožrouti, alespoň v to doufám
Jinak v realu sem trochu praštěná 18letá holka (13.07.1991), která se zabývá hlavně fantazy a sci-fi světem. Dost často píšu různé povídky nebo kreslím. Někteří mě možná podkali na Andoru, Infu nebo VSD. Sem tak trošku nováček, kostým i zbroj je teprve ve stádiu výroby. Za sebou mám pouze B5A 2009 aTemnolarp 2009. Jinak ti co mě znaj, toho dost často i litujou
ale já pořád doufám, že až tak hrozná nejsem... nebo jo??!!