Mu-Mak
Ve starém spáleném pelechu, kde před naší nadvladou žil les, se nám skřetům dobře hnípalo. Starali jsme se o válku, nechceme ji nechat vyhasnout, neboť boj a smrt je naším bratrem a sestrou. Frumi mi daroval sílu, kterou se svými jednotkami využívám jakožto zkázu pro naše nepřátele. Po výpadu ku Esgarotskému lidu, se má cesta změnila. bojovaly sme dlouho dokud všichni nepadli, až na mně a esgarotského velitele, kterého sem já vůdce Skřetí Nájezdné Jednotky, velký Mu-Mak zabil. Vyčerpaním sem padl do mdlob v náruč bitevního pole. Můj věrný Vrk mně naštěstí při okusování mého chladnoucího těla probral a na hřbete odvezl do bezpečí před dalšími esgarotskými, kamsi do bažin. S mým tupým smyslem pro navigaci sem se ztratil i svému Vrkovi. Narazil sem však na skupinu skřetů posedajíc u ohně a žeroucích elfí psy. Velel jim zaprcatělí skřetí samec, kterého sem sice zbil jak žito, ale on mně víc. podle skřetích zákonů prcek vyhrál a abych přežil, vnutil sem se do jeho skupiny jako služebník a bojovník.
Co rád:
Boj
Svou skřetí ženu
Svého velitele (bagronk)
Svůj klan Barag-ghaš
Sušený maso
Činění kůží
Co nerad:
Dobrou stranu
Vodu
V civilu:
Je mi 20 let
Bydlím v Jamném nad Orlicí (okres Ustí nad orlicí)
Na bitve sem zatim nebyl pouze loni na B5A jako fotografín letos už jedu jako bojovník NAURRAKURU
Hraju Dračí Doupě a WOWko