Grobrrach... hnusný ráno... buď jsem se večer pořádně vožral, nebo si mě sakra tlustej troll splet s polštářem... Pokoušel jsem se zvednout, ale něco se na mě válelo... Každej sval v těle mě bolel. U samotných frumi jsem si nemoh vzpomenou, kde to vlastně jsem, a co je hlavní, kdo vlastně jsem... S vypětím všech sil sem se vypotácel zpod nějakýho smradlavýho idiota...
Sakra, něco je špatně... člověk... ten chrchel měl hodně upravenej ksich... Vypadalo to jako rána kladivem přesně do míst, kde míval držku... Na sobě jsem měl zohybanou zbroj, jako bych ji kousek po kousku přežvejkal... Zakop jsem... Sakra, co se to tu vá... skřet... mrtvej skřet... ksakru co se to tu děje??? všude se válej mrtvoly lidí a skřetů.. Lidí tu bylo vo hodně míň, což mi řeklo, jak ta řež asi dopadla... Byl jsem na místě skřetího lágru... zničený stany a spálený standarty... Jsem všímavej, tak mě napadlo, že to tak asi bejt nemá...
Uslyšel jsem bubny... válečný bubny... skřetí bubny...
Wuaa... další špína!!! Tahle hnusná země je snad domovem celý skřetí chátry... Zařval vohromnej skřet v čele skřetí armády, která pod mnoha zástavami pochodovala asi míli od místa, kde jsem se probudil...
armáda stále pochodovala, jako černá řeka...
Přidal jsem se k nim... Co jinýho mi taky zbejvá... můj podělanej život bez krve nemá cenu a řek bych, že tyhle řiťopichové o boj nouzy mít nebudou... přidal jsem se k praporu, který měli na zástavě sněť čar... jo, typyckej skřetí znak... ta rozmanitost...
HEY!! Rûku!!! ty špíno!!!
votočil jsem se... co ten póvl chce... velkej lehkooděnej skřet přikulhal ke mě a ránou do ramene se se mnou asi přivítal...
Kde máš zbatek klanu!!? sme tady tři z celýho našeho rodu... měls přivíst další chátru...
Náš klan hebnul... necejtim lítost.. Prej se menuju Rûk... Skřetí špína mi řiká Rik Gark... Můj klan se teď válí na tom poli a hnije... zbylo nás sakra málo... zbyly ty nejsilnější ponravy... tak nás berte kurva vážně...
nechci znát mojí minulost... jsem skřetí válečník a to stačí... to mi sakra stačí...
Pomsta je věčná... Válka nezbytná... Zabíjení je závislost..
Příloha:
K640_DSC02990.JPG [ 59.02 KiB | Zobrazeno 14659 krát ]
Jméno:Rûk / Tomáš Rotek
Hodnost: Voják skřetí skupiny / Chudý student
Věk: 1993
Co má rád: pořádnou bitvu, kus žvance/ Hustopekelnický kostýmy, pořádnej role playing, ŠATRH
Co nemá rád: trpaslíci, elfové, lidi, světlo, rychlou večeři/lidi, co si neuměj hrát