Sidor
Re: Sidor
Krásné a originální, skoro bych řekl Tolkienovské představení!
Vítej na Botu šikovné skřítě! Takoví, jako jsi ty, zde najdou vždy uplatnění a jsou vítáni!
Vítej na Botu šikovné skřítě! Takoví, jako jsi ty, zde najdou vždy uplatnění a jsou vítáni!
Tak jsem přes týden začal pracovat a vzešlo z toho něco takového. Ještě to budu barvit mořidlem a dodělávat pár detailů.
- Attachments
-
- ppp.JPG (17.43 KiB) Viewed 15581 times
Chlape to je nádhera!! Nechceš mi ušít prošívku (ne na skřety)?
(nemyslim to vážně
) Fakt seš dobrej! Mrzí mě ale jedna věc. Asi z toho časem vyrosteš
(z tý prošívky)
No tak s tím že s toho časem vyrostu se počítá ale už teď měřím 175 cm a měřit dva metry fakt nebudu a tedka tu prosivku mam po kolena takze mi to zas tak maly nebude. :)Thóradin wrote:Tyvole Sidorku,to je dost dobrý.Moc se mi to líbí-jen bych doporučil ji teď místama pošít lnem,pár lskřetů včetně mně to udělalo a jsme spokojenilímec je bomba!
A ještě mám batwat a zítra by mi měla dojít helma a tak do tydne to bude všecko načerněné pak budu narcisit to se těšte :D
Ale rozšířej se ti ještě ramena a zmohutníš..ale není problém časem nastavit pár tunelů..Sidor wrote:No tak s tím že s toho časem vyrostu se počítá ale už teď měřím 175 cm a měřit dva metry fakt nebudu a tedka tu prosivku mam po kolena takze mi to zas tak maly nebude. :)Thóradin wrote:Tyvole Sidorku,to je dost dobrý.Moc se mi to líbí-jen bych doporučil ji teď místama pošít lnem,pár lskřetů včetně mně to udělalo a jsme spokojenilímec je bomba!
A ještě mám batwat a zítra by mi měla dojít helma a tak do tydne to bude všecko načerněné pak budu narcisit to se těšte :D
S neutichajícím hladem a žízní,ženoucí se černou nocí...Noxfera.. http://forum.snaga.cz/viewtopic.php?f=5&t=71
Tak pár dalších věci (helma kupovaná, natepníky moje práce :))
- Attachments
-
- helma bok.JPG (21.65 KiB) Viewed 15410 times
-
- helma predek.JPG (16.32 KiB) Viewed 15411 times
-
- natepniky.JPG (54.53 KiB) Viewed 15420 times