bitevní strava
Moderator: Fortaaak
Re: bitevní strava
galius wrote:s tímto si vystačíte na celý výkend?
ne, jsme hloupí, víc věcí si nebereme a hladovíme asi...

- Boldar Krvák
- hoqatar (tahoun)
galius wrote:s tímto si vystačíte na celý výkend?
Tak jak jsem řekl.. něco třeba vaříme.. velmi jednoduché je třeba když si doma načesnekuješ žebra, zabalíš si to do toho pečícího papíru a pak to akorát pověsíš nad ohen nebo to nějak šikovně dáš na klacek. Velmi lehce se to dá jíst rukama díky těm kostím, které vypadají v ruce stylově...
Menší chleba + kus slaniny nebo si udělám doma pár přírodních řízků + pár jablek + cukr ve formě velkých krystalů v brašničce. Na bitvě se nepřežírám, blbě se pak bojuje a chodit v kostýmu sr_t je u mně docela problém... Btw, na akcích docela často bývá hospoda, nebo nějaká její obdoba.
- Boldar Krvák
- hoqatar (tahoun)
Cukru ve formě velkých krystalů? Co jako doma zebereš mamce hroudu cukru z cukřenky? nebo se to dá nějak někde koupit?
Boldar Krvák wrote:Cukru ve formě velkých krystalů? Co jako doma zebereš mamce hroudu cukru z cukřenky? nebo se to dá nějak někde koupit?
Kupoval jsem to v Globusu
Je to toto:

a obal vypadá takto:

Bylo toho půl kila a stálo to asi 50 Kč.
- Boldar Krvák
- hoqatar (tahoun)
Skvělé! to si budu kupovat taky!!! Pamatuju si, že mi toto jednou dal kdosi ochutnat a bylo to velice dobré....
Ano já už se po tom asi měsíc marně pídím
Od Ashena sem vybíral na trhlinkách i úvalech 
Jenom musim říct že v Lidlu ani Iterblázinci (inetrspar) to nemaj.... Frumižel Globus je moc daleko....
Od Ashena sem vybíral na trhlinkách i úvalech 
Jenom musim říct že v Lidlu ani Iterblázinci (inetrspar) to nemaj.... Frumižel Globus je moc daleko....
Tož u nás v kerkonoších s tim babička sladí běžně čaj 

- Boldar Krvák
- hoqatar (tahoun)