průvodce po čechách:
Knight Templars around town
You have this picture of Knight Templars on their horse… but time have changed, and now they take the metro too. Medieval reenactment here is a sport and people go around on public transport with full length swords and other weapons and then go train in some public park, such as Letna. Don’t worry, it’s all normal here, it’s not some kind of highlander freak that goes chop people’s head off until there will be only one.
kecáliště
Re: kecáliště
Kdo z vás si chce v důchodu něco užít, nechť investuje do umění...
- Attachments
-
- 72276 (1).jpg (134.43 KiB) Viewed 21695 times
galius wrote:čau, jedete někdo na Methan city v unoru?
Já a ghoblin jedem, zbytek goblinů zvažuje (zatím nemá kvéry)
právě jsem infiltroval francouzské larp forum, čímž jsem si ho přidal do sbírky k německému a americkému...muhehe. Who's next?!
super
nechceš sem naházet odkazy na ty fóra?
infikoval bych je Snagou :

nechceš sem naházet odkazy na ty fóra?
infikoval bych je Snagou :

- Boldar Krvák
- hoqatar (tahoun)
Morchaint wrote:právě jsem infiltroval francouzské larp forum, čímž jsem si ho přidal do sbírky k německému a americkému...muhehe. Who's next?!
Měl by ses ostříhat, oholit atd... víš co. Aby jsi byl reprezentativní mezinárodní velvyslanec :-)
Boldar Krvák wrote:Morchaint wrote:právě jsem infiltroval francouzské larp forum, čímž jsem si ho přidal do sbírky k německému a americkému...muhehe. Who's next?!
Měl by ses ostříhat, oholit atd... víš co. Aby jsi byl reprezentativní mezinárodní velvyslanec :-)
chcípni na choleru ;) toho bohdá nebude...
- Boldar Krvák
- hoqatar (tahoun)
Morchaint wrote:Boldar Krvák wrote:Morchaint wrote:právě jsem infiltroval francouzské larp forum, čímž jsem si ho přidal do sbírky k německému a americkému...muhehe. Who's next?!
chcípni na choleru ;) toho bohdá nebude...
:-)