...Řešil jsi u toho nějak víc střih, nebo jsi prostě dal dohromady pár celt a hotovo?Stany
Re: Stany
Pěkné, pěkné
...Řešil jsi u toho nějak víc střih, nebo jsi prostě dal dohromady pár celt a hotovo?
...Řešil jsi u toho nějak víc střih, nebo jsi prostě dal dohromady pár celt a hotovo?Re: Stany
Zghaar: no řešil. Bylo třeba si to nakreslit a trochu zapřemejšlet. vypadá to jednoduše, ale pokud po postavení nechceš zjistit že Ti někde chybí 20ti centometrovej pruch, je třeba alespoň trochu myslet..
Zkoušel jsem si udělat model stanu tvaru trojbokýho jehlanu, a nějak se mi to nepovedlo
...Jo a je nějakej speciální způsob na to jak šít dvě celty k sobě?Co si totiž pamatuju, když jsem byl na jedné nepovedené akci, byl takovej slejvák že jsem musel vlézt ke kamarádovy do stanu, a ráno jsem z mého jednoplášťového áčka vylíval vodu ešusem:-(...Zkrátka nerad bych si byl udělal ze dvou celt okap vedoucí do vnitřku stanu...
...Jo a je nějakej speciální způsob na to jak šít dvě celty k sobě?Co si totiž pamatuju, když jsem byl na jedné nepovedené akci, byl takovej slejvák že jsem musel vlézt ke kamarádovy do stanu, a ráno jsem z mého jednoplášťového áčka vylíval vodu ešusem:-(...Zkrátka nerad bych si byl udělal ze dvou celt okap vedoucí do vnitřku stanu...- Genim
- girmus (slídil)
Zghaar wrote:Zkoušel jsem si udělat model stanu tvaru trojbokýho jehlanu, a nějak se mi to nepovedlo...Jo a je nějakej speciální způsob na to jak šít dvě celty k sobě?Co si totiž pamatuju, když jsem byl na jedné nepovedené akci, byl takovej slejvák že jsem musel vlézt ke kamarádovy do stanu, a ráno jsem z mého jednoplášťového áčka vylíval vodu ešusem:-(...Zkrátka nerad bych si byl udělal ze dvou celt okap vedoucí do vnitřku stanu...
Svi pri siti dvakrat prehybat a po usiti prozehlit voskem. A sit tak aby sev byl prekladan smerem dolu pokud to jde ( = dira ktera vede do ohybu smerem k zemi)
Náš hnusolágr na B5A:
Pardon za ten otevřený stan v levo. Jediný stan s neLF vnitřkem na bordel a zrovna otevřenej jak dveře vod chlíva

Pardon za ten otevřený stan v levo. Jediný stan s neLF vnitřkem na bordel a zrovna otevřenej jak dveře vod chlíva
tak jen pro inspiraci ...
- Attachments
-
- Lágr_03.JPG (40.61 KiB) Viewed 38282 times
-
- Lágr_02.JPG (60.76 KiB) Viewed 38282 times
-
- Lágr_01.JPG (35.51 KiB) Viewed 38286 times
a ještě pár ...
- Attachments
-
- Lágr_05.JPG (52.92 KiB) Viewed 38434 times
-
- Lágr_04.JPG (34.36 KiB) Viewed 38282 times
pozor: copy-Raia-t!
fotil jsem Snaga tábor, takže přednostní a již zamluvené právo na fotky má Raia. původní rozlišení 13M
fotil jsem Snaga tábor, takže přednostní a již zamluvené právo na fotky má Raia. původní rozlišení 13M
B5A - fotky skřetího ležení ze čtvrtečního večera

Jedna fotka grushad ležení, bohužel s igelitem na střeše..

a nakonec momentka...

Jedna fotka grushad ležení, bohužel s igelitem na střeše..
a nakonec momentka...