Snaga guestbook

Veřejné guestbooky všech možných skupin.
Pro vytvoření si vašeho vlastního (i veřejnosti skrytého) stačí napsat administrátorům.
Ctibor
hoqatar (tahoun)

Re: Snaga guestbook

Post by Ctibor »

Vygoš wrote:My máme takovejhle stan http://www.tepelgurth.wz.cz/foto/b5a08-02.jpg

Šest lidí se tam vejde naprosto pohodlně, při troše snahy a uskromnění by se nás tam možná vešlo i devět...celý to nese jedna středová tyč ze který vybíhaj tyčky na strany držej jakejs takejs tvar, je to dvouvrstvý, ušitý z látek typu "co jsme našli v kůlně a na smetišti".

vypadá to super
Kaal-ishi ghaash-ob. Shrakhat frumi. Gashnat frumi-sha.

S bělovlasým v zádech
Mojzr

Post by Mojzr »

Snagáči mám na vás prosbu... ty černy (nebo tmavě hnědy) kožešiny co máte na zádech??...je to ovce?...a je to obarvená ovce??... nebo co je to zač?:-)
nar krai ufum.. krai maukum agh blog
Ctibor
hoqatar (tahoun)

Post by Ctibor »

obyč hnědá ovce chce to jen hledat a shánět
Kaal-ishi ghaash-ob. Shrakhat frumi. Gashnat frumi-sha.

S bělovlasým v zádech
Deusn

Orkové

Post by Deusn »

Zdravím vás, mocní skřeti této země, přicházím jako posel, který vám položí otázku !!!

Která je v podstatě celkem jednoduchá : JHaký je rozdíl mezi orky a skřety ??? Protože se hlavně chci specializovat na orky, ::| chtěl bych vedět nějaké hlavní znaky o orcích.

Znám o vašich znalostech ohledně temných ras, tak se ptám ::| ::|
Nardur
hoqatar (tahoun)

Post by Nardur »

rozdíl je markantní
orc je něco úplně jinýho, než o co se snažíme my, u nás za ně můžeš jet jen na warhammer a azeroth, pokud se nemýlím
Image
Image

a tady máš skřety, pro představu :-)
Image
Image
Image
Loqo
girmus (slídil)

Re: Orkové

Post by Loqo »

Deusn wrote:Zdravím vás, mocní skřeti této země, přicházím jako posel, který vám položí otázku !!!

Která je v podstatě celkem jednoduchá : JHaký je rozdíl mezi orky a skřety ??? Protože se hlavně chci specializovat na orky, ::| chtěl bych vedět nějaké hlavní znaky o orcích.

Znám o vašich znalostech ohledně temných ras, tak se ptám ::| ::|
tak záleží jaký přesně orky chceš ztvárnit.z Warcraftu,Warhammeru nebo odkaď??každopádně o orcích ti zas tolik neporadíme,sme přece jen zaměření na skřety...
Mardug
hoqatar (tahoun)

Post by Mardug »

A jestli jste někdo četl knihu Orkové-první krev atd..tak tam je představa něco mezi,aspoň já si je představuju více jako skřety akorát vyšší a trochu šlachovitější.
S neutichajícím hladem a žízní,ženoucí se černou nocí...Noxfera.. http://forum.snaga.cz/viewtopic.php?f=5&t=71
Haevar
hoqatar (tahoun)

Post by Haevar »

našel jsem na jihu Rumunska město Snagov, velikostně asi jako Písek. takse přiznejte, čí je to práce?
Arod

Post by Arod »

Zdravím, Vím že to sem asi nepatří ale nikde jinde sem nebyl schopný najít kontak na administrátora.Když sem se regnul tak mi neposlali ověřovací email když sem si ho nechal poslat ještě asi 10x nic mi nedošlo.Hlásí mi to kontaktujte admina tak to skouším aspoň takto.
raia
hoqatar (tahoun)

Post by raia »

Arod wrote:Zdravím, Vím že to sem asi nepatří ale nikde jinde sem nebyl schopný najít kontak na administrátora.Když sem se regnul tak mi neposlali ověřovací email když sem si ho nechal poslat ještě asi 10x nic mi nedošlo.Hlásí mi to kontaktujte admina tak to skouším aspoň takto.
Já jsem hlavní admin.
Aby jsi mohl přistoupit na BOT, musím tvoji registraci potvrdit a to nějakou chvíli trvá, nedělám to každý den.
Post Reply