Kdybys to nemohl sehnat, dej vědět, snad to u nás budou ještě mít, není problém to přivézt...Boldar Krvák wrote:Zkusím zdravou výživu....
PS: Neodpustím si to - "Když budeš hodný, dostaneš bonbónky!"
Moderator: Fortaaak
Kdybys to nemohl sehnat, dej vědět, snad to u nás budou ještě mít, není problém to přivézt...Boldar Krvák wrote:Zkusím zdravou výživu....
Já kdybych dala zrána vejce na špeku, asi vrhnu mezi stanyVeverAK wrote:my to během bitvy moc nesežerem. Ideální stav je ráno vaječina na špeku - pořádně se nacpat a pak během bitvy stačí udržovat hladinu cukru - tzn třeba jabka, ořechy, když je nejhuř tak kus chleba a klobasu/špek...O to víc se člověk těší na večerní žranici
sušený maso má akorát nevýhodu, že je po něm děsná žízeňYshara wrote:Já kdybych dala zrána vejce na špeku, asi vrhnu mezi stanyVeverAK wrote:my to během bitvy moc nesežerem. Ideální stav je ráno vaječina na špeku - pořádně se nacpat a pak během bitvy stačí udržovat hladinu cukru - tzn třeba jabka, ořechy, když je nejhuř tak kus chleba a klobasu/špek...O to víc se člověk těší na večerní žranici![]()
Ale s tou hladinou cukru je to svatá pravda. Nebo sušený maso, to si člověk vezme do pusy, žvejká, a nemá hlad. Na Beef jerky jsem bez pocitu hladu vydržela třeba celej den.
nj, ale ty průmyslový se dělaj strašně slaný aby vydržely..na ty vaše to nemáBoldar Krvák wrote:Když ho nepřesolíš a nepřepepříš, tak ne. Ideální je to dělat do takové sladkokyselé chut.
Jé, kdo mi přiveze na akci vlastnoručně vyrobený sušený maso? Zaplatím, vyměním, cokolivMorchaint wrote:nj, ale ty průmyslový se dělaj strašně slaný aby vydržely..na ty vaše to nemáBoldar Krvák wrote:Když ho nepřesolíš a nepřepepříš, tak ne. Ideální je to dělat do takové sladkokyselé chut.
četla jsem, ale vyrábět to nechciBoldar Krvák wrote:Je to docela jednoduché na výrobu. Já si to dělám téměř na každou bitvu. Více infa zde http://www.forum.snaga.cz/viewtopic.php?f=42&t=541