Bannery Botu
Re: Bannery Botu
edit....je to úžasné :-) ja kse na to koukám každej den,líbí se mi to čím dál více.
Last edited by Thóradin on Sun 25. Jan 2009 16:52:23, edited 2 times in total.

OOOOO Milé překvapení po zapnutí BOTu. Je to pěkné.. 

- Tryskochvost
- girmus (slídil)
nešlo by aby se bannery střídaly? jako ten úvodní obrázek stránek snagy
Thóradin wrote:nelíbí se mi to,myslím,že to minulé bylo lepší....ne že tohle neni hezké(je to geniálně vymyšlené dílo),ale nehodí se to podle mně k dasignu tohoto fora.
Kdybys měl podobné návrhy předtím, než to tam raia hodil, tak bych s tím ještě mohl něco dělat. Takhle jdeš trochu s křížkem po funuse.
Thóradin wrote:nelíbí se mi to,myslím,že to minulé bylo lepší....ne že tohle neni hezké(je to geniálně vymyšlené dílo),ale nehodí se to podle mně k dasignu tohoto fora.
udělej lepší
Stvárnění botu je skvělé jen mi tam prostě nesedí ten vesmír,spíše mě to na první pohled připomene forum startreku.
S neutichajícím hladem a žízní,ženoucí se černou nocí...Noxfera.. http://forum.snaga.cz/viewtopic.php?f=5&t=71
Mardugman wrote:Stvárnění botu je skvělé jen mi tam prostě nesedí ten vesmír,spíše mě to na první pohled připomene forum startreku.
jj to je pravda, ty planety jsou trosku mimo...
jak jinak ztvárnit "Mocného",jak dohlíží na bytosti v BOTu?Leda udělat prostě Mocného v Tajemnu.Nicméně tohle je dobré a hezké a ty planety mi nevadí.Líbí se mi hlavně ten nápad.

raia wrote:Mardugman wrote:Stvárnění botu je skvělé jen mi tam prostě nesedí ten vesmír,spíše mě to na první pohled připomene forum startreku.
jj to je pravda, ty planety jsou trosku mimo...
Další verze může být bez planetek..
mě se tam ty planety líbý a myslím si že tam patřej,pokud je můžem vidět ze země tak by sme je měli být schopní i nakreslit