Postava Jméno : Grun Rasa: uruk Klan: Grushad Hodnost: shakh Co rád: pomstu, krev a rachot bitvy Co nerad: porážku, vtipy o skřetech
Hráč Jméno : Fanda Spilka Věk: 19 Práce: student, vedoucí na DDM Co rád: oheň, pivo, my fair-lady, šerm Co nerad: déšť, zimu Koníčky: L.A.R.P., historický šerm, fantasy, ohňostroje, pokec s kamarády
Histrorie
Je tomu už sakra dlouho, ale vzpomínám často, když sem táhnul se svym starym klanem do bitvy proti bílejm - šly sme rabovat, už nebylo co žrát. Nebyli to sraby, ale my byli lepší – jako vždycky. Já sám se bil jako … no prostě dobrý. Zasadil sem ránu a chtěl si vodpočinout, černá krev mi tekla po boku a rána pálila jak čert, ale bylo jich hodně a tak sem se musel tou mojí palicí vohánět dál, bylo jich fakt moc. Kouknu se tam kde stála moje skupina, všichni byli mrtvý a jejich umění bojovat s nima, ne že by bylo kvůli komu řvát ale byli to dobrý válečníci a jako takový si žádaji odplatu, slza se mi skulila, ta byla moje poslední. Šel sem po horách, dlouho hledal s kým se bít, občas se zadařilo ale nakonec sem měl smůlu. Pověsili se na mě nějaký votrapové co se za mnou tahli jak smrad, mláďata co se ani bít neuměli. Časem jsem si na ně zvyknul a nechal si je, být už se umněj. No nic, aspoň je mně víc. A co se dělo když sem byl mládě?? Co je vám do toho já se taky tak zpátky neotáčim, nemá to cenu. ZABTE TY BÍLÝ HAJZLY!!! Ty co sou mrtvý už mě nezajímaj…
Naposledy upravil Grun dne pon 22. pro 2008 13:39:16, celkově upraveno 1
|