Zdravim,
Sice se mi vubec predstavovat nechtelo, znate to, klasicka lenost, ale zjistil sem z hruzou, ze nemuzu nic psat dokud to neudelam.. No a vzhledem k tomu ze nektery diskuze sou dost zajimavy, tak se o to pokusim:)
Tedy o me:
Jmenuju se Ondřej Kocián, je mi 20, ziju u Prahy, v soucasne dobe uz na fantasy jezdim malo, nak neni cas a semtam ani chut. Nicmene na nekterejch tradicnich akcich se jeste i objevim doufam. Ze zajmu, no je toho hodne, serm, LH, amatersky kovarina a vyroba z kuze, freeskiing, kayak, horolezectvi, turistika, jednokolka, hudba, chlast, hell.cz, lineage a pritelkyne:)
O postave:
No mam psat jako vetsina ze sem velkej osklivej skret, nesnasim bilou, miluju peceny elfy atd. atd. atd? Pevne doufam ze to neni nutny:D Spis bych napsal co mam a nemam rad ve hre. Tedy mam rad Snagu a jim podobne "lidi" kteri jsou schopni udelat si fakt pekny veci a hru si opravdu uzit, cimz ji znacne zlepsujou i ostatnim. Naopak ...nemam rad lidi kteri si neustale na neco stezujou, jak je blba organizace, jak sou blby vsichni ostatni, kdo vsechno je prastil, kdo vsechno muze za to ze jejich strana nevyhrala a podobne, jiste si domyslite dal, misto aby se radsi zamysleli, nejsou li nahodou blbi oni. Dal nemam rad kdyz si nekdo spatnym krytem srazi sek vedeny na rameno na hlavu a nasledne nadava ze to byla hlava, da si vlastnim stitem do zubu a vycita to ostatnim a jine perly nekterych "sermiru". Tohle je jeden z duvodu, proc jezdim malo. Propriklad: nekdo dostane ranu pres prsty, ma jeden z nich narazeny, obava se ze zlomeny, coz vycita tomu kdo jej seknul. Nebylo by ale rozumnejsi zamyslet se, jestli tu ranu nedostal cirou nahodou diky vlastnimu spatnemu krytu, popripade zda by misto nadavek nebylo lepsi zapracovat na kvalitnejsich rukavicich? Nekdo asi rekne ze sem blb, proc pisu tohle proboha do predstaveni se. Ale ja si myslim ze to o mem postoji ke hre vypovida mnohem vice nez kdyz budu sahodlouze popisovat sve skretstvi v cele jeho spinavosti:)
Akce:
Z akci driv PP,B5a,BPA,Avalon,BOUR,Cinthra:),Gothik,Minas Tirith,nevim co jeste.. V posledni dobe jen b5a (navic sem ted jednou nebyl) a naky lh akce, Wothanburg, Cas vlku, Ruzny vystoupeni..
No, to by snad mohlo jako predstaveni stacit doufam, fotku v nejhorsim nekdy dodam..