BOT - Skřetí a trolí svět

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Raarkhshi představení
PříspěvekNapsal: úte 08. zář 2009 16:26:16 

Díky hloupé nevědomosti má mysl nevěděla o světě BOTu,a odvážných ushatarů z různých klanů rozmístěných po celém BOTu. Až můj kamarád,ushatar Zogg z klanu Solstheim,mě seznámily s tímto světem.Já sem samozřejmě ihned propadl kouzlu BOT,snad čarovné frumi zapříčinoli to,ale hlavní důvod byl,že mě hodně zajímá středověk ale i tak celkově historie,zbroj,taktika,takže jsem rychle přičichl.
Obecné info :
klan: žádný,rád bych se k některému připojil
zkušenosti: vzhledem k tomu,že jsem o dřevárnách zaslechl nedávno,tak nulové,ale levej snad nebudu,aspon co se týče boje :)....doufám
kostým:zatím ve fázi návrhů a shánění materiálu,ale až bude zašlu fotky
Jinak,omlouvám se , pokud se nějak nezalíbí vedení moje představení,četl jsem příspěvky a podobě,takže jsem na začátek dal nějaký stručný info,jak někteří preferují , ke své postavě moc nenapíšu protože začínám,ale pokusím se sám sebe popsat jak bych chtěl být viděn zraky ostatních.A nějakej příběch také přidám :)
Přichází ushatar Raarkshi,rasy skurut-hai. O rodině už mám jen mlhavé vzpomínky.Matka mě vychovávala jen čas,ale bila mě,aby mne naučila,že nikomu nemám jen tak důvěřovat.Pak si mne vzal do rukou otec,který mne učil umění vládnout meči a zbraním a jak ůtočit v tlupě,či v otevřených bitvách.Naučil mne v boji neznát strach před smrtí,jenž nemá každý uruk.V boji neznám bázně,strachu ,o slitováni nemluvě !!MATUM ARMAUK !! Z boje neutíkám, v té krvavé řeži se biji do posledního dechu. Když zřím proud černé chladné krve,vytékající zpod té zbroje skuté z rudy v samotném Mordoru,nepřítel teprve zří hněv,v podobě čepeli přesekávajících jejich vlásek osudu.
Omlouvám se že jsem zatím nestihl příběh,ale když už jsem ho měl napsanej(dopisoval jsem to v konceptech u sebe v profilu),tak jsem dal odeslat,a v příspěvcích se zobrazilo kulový a sáhodlouhej příběh zmizel,takže ho snad přidám časem,teď jak začala škola není tolik času :(

Předmět příspěvku: Re: Raarkhshi představení
PříspěvekNapsal: úte 08. zář 2009 16:51:55 
hoqatar (tahoun)

Buď zdráv ushatare
ať je ti BOT k užitku. Koukej, uč se, neboj se zeptat ale važ pečlivě svá slova, neboť skřeti nejdou pro ránu daleko.

PříspěvekNapsal: úte 08. zář 2009 20:09:57 
hoqatar (tahoun)

Také tě vítám leccos odsud se ti může hodit

S bělovlasým v zádech

PříspěvekNapsal: úte 08. zář 2009 22:03:15 

jj...už sem se nechal insipirovat a nejdřív si udělal návrh kyrysu na karton......akorát jedinou to chybu má,a to že pán kterýho sem se ptakl na ten plech se mě zeptal na rozměry a dál už nějak nepíše :(