Kopí mi narazilo do štítu a svezlo se stranou. Neváhal jsem a sekl. Ostří sekyry useklo zbraň těsně za hrotem. Kolem hlavy mi prolétl oštěp a zaryl se kopiníkovi do hrudi. Sotva jsem se stačil zakrýt a další dvě píky se mi a zaryly do štítu.
"Shabrak-skut!" zařval jsem a společně s několika dalšími štítaři zaútočil na píkaře.
RakTaarbami!
Lebka pukla a krev se rozstříkla kolem. Ah, ta slast, to opojení... Vytrhnul jsem sekeru z lidské kebule a sekl do krku dalšího, který právě probodl jednoho z našich. Hlava neodletěla, na to bylo ostří moc ztupené, zaryla se jen do poloviny krku, ale stačilo to... Ještě více krve! Pak jsem spatřil lidského ubožáka, který ztratil zbraň a snažil se po čtyřech utéci. Tahle stvoření vážně nemají žádnou odvahu či hrdost... Zařval jsem tehdy na ushatary, aby ho chytili, nějaká zábava může být i po bitvě.
**********************************************************************************************************************************************************************************************
Jsem Ashen Šor´tugaal. Jako syn náčelníka Zuřivých jsem byl společně s dushataarkou Farmak, anghataarem Sardarem, vorbataarem Punkensteinem a mým sark-halegem Bobrem vyslán hledat nové útočiště v nižninách, protože v horách již před náma všecko strachem uteklo. Potkali jsme armádu skřetů a šli s nima do války proti lidským králům. Tak velký boj jsem už dlouho nezažil, ale nakonec jich bylo příliš a my jsme se stáhli. Za odměnu za naší pomoc jsme si mohli v nížinách najít místo pro náš klan. Ale mezitím, co probíhala bitva, v horských jeskyních, kde jsme žili, nastala mela a vesnice byla téměř zničena. Zbytky klanu přišli do nížin a shromáždili se pod mým velením. Tak jsem se stal novým náčelníkem klanu Zuřivých. Nebo aspoň toho, co z něj zbylo.
Mým životem je válka, bojuju většinou se štítem a sekerou, zakutý v železe. Užívám si krev trphajzlů, stromošoustů i lidských ubožáků. Cením si dobrých válečníků, i z jiných klanů. Ti mohou usednout k našemu ohni a napít se s námi.
Taarbami!
**********************************************************************************************************************************************************************************************
RealitaVěk: 20
Lágr: Praha
Za co jezdí: Skřet
Co rád: Dobré kostýmy, partu přátel, tonic
Co nerad: Kostýmy alá prostěradlo, cigára, chlast, kretény, co mi chčijou na stan
Míra RP: Snažím se. Mám už i skřetí stan, byť je těžký a nějak malý. Jsem schopen klasického LF. Jen se musím naučit víc řvát.
Kontakt: Na BOT lezu téměř každej den, jinak email
ashen.shugar@email.cz, ICQ 291981424
Jak jsem se dostal ke skřetům: Fantasy a šerm mne vždycky přitahovaly, takže když jsem se v patnácti rozhodoval, koho budu dělat, skřet byl pro mně jasná volba.