BOT - Skřetí a trolí svět

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Alissea
PříspěvekNapsal: čtv 08. říj 2009 18:17:20 

Mé jméno je Alissea,
Nepatřím sice mezi skřetí národ, nejsem ani goblin, či jiný tvor přicházející z podzemí.
Přesto se posaď ty, jež mě budeš soudit a poslechni si příběh mého života.
Ptáš- li se co dělám mezi tvým národem i když se liším jak jen to jde.
Na pohled vypadám jako člověk, přesto jím nejsem. Patřím mezi Maiar. Mou matkou byla Arien, která pečovala o Vániny zahrady. Později byla Valar povýšena na maiar ohně.Otec byl Tilion. Ani on nebyl mocným, patřil do Oromëho družiny.
To jak se moji rodiče dali dohromady, je dlouhý příběh, pro skřety určitě nudný, takže ho ani nemíním rozebírat.
Vrátím se tedy k sobě. A hodně to zkrátím. Když jsem dospěla, poprvé jsem se setkala s Melkorem. Vy ho znáte jako Morgotha, ale pro mě to bude vždy jen Melkorem.
Od prvního okamžiku, kdy jsem ho spatřila pro něj zahořelo mé srdce. Byla jsem pro něj ale jen vzduch. Slabá maia bez moci. Navždy odsouzená pomáhat matce v zahradách.
Jenže mé srdce bylo neklidné, touha veliká. V okamžiku kdy se vzepřel řádu a začal na svou stranu lákat ohnivé maiar,jsem věděla že chci být s ním. Když opustil valinor a vydal se do středozemě, vydala jsem se sním. Tam si mě konečně všimnul a pustil mě do své blízkosti, kde jsem zůstala. Za mou oddanost jsem dostala vrrčí štěně, které vždy, když přijde jeho čas zemře, ale znova se zrodí a postaví se mi po boku. Jednou, ale můj pán Melkor padl a na jeho místo nastoupil Sauron. Tehdy jsem se po dlouhé době znovu setkala se svým národem. To oni zničili mého pána a ve mně probudili nenávist. Nabízeli mi možnost vrátit se do zahrad Valinoru, ale já si zvolila toulky středozemí s mým vrrčím druhem. Uběhl celí lidský věk, kdy o mě neslyšeli. Teď ale mé srdce znovu povstalo z žalu,znovu v něm plane neklid, který mě vyhnal z mého úkrytu a já se vrátila mezi bývalé služebníky mého pána.

Jinak o mě v reálu:
Záliby: zvířata, hlavně jízda na koni, vlci,láska k čsv a tzv. bojovým plemenům,knihy a to hlavně fantasy, historický šerm,posedlost focením,míchané drinky,medovina
mazlíci:vlastním čsv Arya ArQeva,doma máme rodiného psa dalmatinku,3 Agamy vousaté, potksnice Bacardi, v plánu potkanice Cuba Libre,přítel
práce:student čzu Praha
člen historické skupiny vlčích jezdců Haljaruna http://www.haljaruna.com
sport: jezdectví,pasivně šerm,aktivně běhání s vlky

Přílohy:
Poznámka: Moje vlčí polovina
3.jpg
3.jpg [ 51.03 KiB | Zobrazeno 5902 krát ]
Poznámka: Zlá vlčice v akci
2.jpg
2.jpg [ 81.88 KiB | Zobrazeno 5906 krát ]
Poznámka: celá haljaruna po bitvě
haljharuna.jpg
haljharuna.jpg [ 178.26 KiB | Zobrazeno 6078 krát ]

Naposledy upravil alissea dne ned 11. říj 2009 13:52:30, celkově upraveno 3

Předmět příspěvku: Re: Alissea
PříspěvekNapsal: ned 11. říj 2009 22:06:19 

Krom vlků a jejich kříženců je to další láska, jež tvoří můj svět a život. Můj sen je být na nějaké akci v sedle,ale lidi sou moc hloupí aby se to dalo uskutečnit

Přílohy:
Poznámka: dokonce i Šoneček najednou klusal a cválal na mlasknutí
IMG_1095.jpg
IMG_1095.jpg [ 110.39 KiB | Zobrazeno 5864 krát ]
Poznámka: a myslím že to nevypadá tak zle
IMG_1091.jpg
IMG_1091.jpg [ 55.55 KiB | Zobrazeno 5867 krát ]
Poznámka: zkoušení jestli se kolový plášť hodí na jízdu na koni. Aneb já a má láska Šony (ČMB x ČT)
IMG_1087.jpg
IMG_1087.jpg [ 183.31 KiB | Zobrazeno 5879 krát ]