Jednoho pozdního večera jsem se probudil jako obvykle v malé jeskyňce.
Vstal jsem a vykuk jsem ven, naštěstí byla tma - nerad jsem vzhůru, když je světlo, rád se potloukám světem ve tmě .
Z ničeho nic mě začalo ukrutně bolet břicho . Říkám jsi čím to je, ale po chvíli mi dojde, že to bude asi hladem. Rozhodl jsem se, že se vydám dál, tak jsem jsi zabalil a vykročil si najít něco k snědku. Většinou se po večerech špatně hledá nějaká zvěřina či nějaké houbičky, ale osvědčený mám to, že můžu okrádat pocestné tábořící na nějaké pustině. A zanedlouho slyším nějaký skřehotavý, ale velmi povědomý jazyk. Jdu přímo směrem, odkud se zvuk nese.
V dálce už vidím oheň a u něj postavy, které nenesly žádné znaky lidí, trpaslíků ani elfů. Přikradl jsem se blíž, abych mohl lépe určit, o koho se jedná. Chvíli pozoruji, z ničeho nic se mi před obličejem objevěj hvezdičky a já padám na zem jak pytel brambor. Samozřejmě mě objevil člen tlupy, co šel pro dřevo, přitáhl mě k ohni a probudil. Nyní jsem už věděl, o koho jde - jsou to taktéž skřeti. Nejdřív se mě vyptávali, co tu dělám a proč jsem je pozoroval; po chvíli jsem jim vše vysvětlil a oni mi nabídli, jestli bych se nepřidal k nim. S nadšením jsem nabídku přijal a pojedl s nima u ohně .......
Jméno-JeffryVěk-16Skupina-FimurziS Dřevárnou jsem začal aktivně asi před rokem, nejdříve jsem jsi udělal kostým na trpaslíka (stále mám)
a nyní začínám se skřetáckým - nějaký akce mám za sebou (Helmáč2011) .
Jsem moc rád, že toto forum existuje, protože tu můžu čerpat mnoho rad, zkušeností, nápadů atd...
A to je k vytvoření nového kostýmu uplně perfektní .
Co mam rád -dřevárny(larp) nečekaně
, hudba , popíjení s přáteli a také vysedávání u vodnice a samozřejmě nesmím zapomenout taky na slěčny
Co nemám rád -Elfy,Muší voči,Sauronovo čoko voko, nudu
Jako první doporučuju okoukat tohle :) Edituj. Doufám, že jsem na nic nezapomněla, přece jen mám už po večerníčku.