Už nějakej ten rok přežívám na bitevních polích.V menších i ve velkejch bitvách umim ve správnej čas bejt tam kde je potřeba...nebo se rychle zdejchnout (pššt;). Umim dát ránu palcátem do kebule, i paličkou do válečnýho bubnu. Umim v bitvě zuřivě řvát a vzekat se, i mlčet a poslouchat rozkazy. Mejma pavoučíma rukama prošlo už několikero zbraní. Napichovala sem rohirský špízy na píku, bodala do elfích mršin kopím a lidským chcíplotinám sem loupala hlavy cepem. Ale nejradši mám svůj luk.
Proč bych měla riskovat ránu do šišky, když se můžu krčit za ostatníma a posílat smrt vzduchem.
Tiše sedět u země, v prstech cítit napnutou tětivu a v pravou chvíli zasypat nic netušící oběti šípy. Plížit se skalním labyrintem. Osamotě. Odstřelovat stráže na hradbách pevností. Za běhu zakládat šípy a provokovat pronásledovatele.
A pak rychle zdrhnout.
A hlavně se nikdy nevzdávat.
To je to co mě na tom baví.
Řikaj mi sabáko, možná proto že sem zákeřná a zlá jako prašivej pes ;). Trofeje a lov jsou můj život. Sice nemám nos, ale zradu a posraný slabochy vyčuchám na sto honů.
Pro smečku žiju, pro smečku umírám...
Sabáka proradná. Oči a uši Barag - ghash. Střelec Naurrakuru.
Saboca
Re: Saboca
další foto
- Attachments
-
- Západní Úvaly 2011
- sab2.jpg (108.04 KiB) Viewed 15577 times
Last edited by Saboca on Tue 02. Apr 2013 13:31:45, edited 1 time in total.
- Figi
Vítej na BOTu, ty, jenž rozšiřuješ naše něžné pohlaví zde 

Vítej, lovkyně.
K mým uším se donesly zvěsti o tvé existenci, nicméně žádné nehovoří o jméně klanu, který provázíš...
K mým uším se donesly zvěsti o tvé existenci, nicméně žádné nehovoří o jméně klanu, který provázíš...
na bitvy jezdím pod zástavou klanu Barag - Ghash, spolu s Bagronkem, Mumakem a dalšími, kteří zatím zůstávají na BOT-u nepoznáni...Oficiální představení klanu snad přibude časem...Společné akce nám komplikuje pracovní vytíženost některých členů
Jinak díky za uvítání, temné bytosti:)
Jinak díky za uvítání, temné bytosti:)
A já si říkal že je to nějaká nová tvář...škoda že nevyšel náš záškodnickej útok na hlídky podel hradeb... 

S neutichajícím hladem a žízní,ženoucí se černou nocí...Noxfera.. http://forum.snaga.cz/viewtopic.php?f=5&t=71
Mardug wrote:...škoda že nevyšel náš záškodnickej útok na hlídky podel hradeb...
To jo no...myšlenka dobrá, ale byli jsme jen dva a rohanů...víc
![úsměv ::]](./images/smilies/orc12.gif)
jedna všivá černá držka přežila zase další rok...
B5a 2011
bídný konec na Bitvě o Středozem
Mokrý Lom
B5a 2011
bídný konec na Bitvě o Středozem
Mokrý Lom