Rip89 píše:
(predem se omlouvam ze nepisu interpunkci ale pisu z mobilu a nechce se.mi s tim srat) Dlouho nad tim uz uvazuju pro jes min a min, podle .
.
S tímhle souhlasím skoro do mrtě.
Podle mě je to prostě a jednodušše přirozená věc, nic nevydrží na výši věčně, u všeho jsou dobrý a špatný časy, který se v překvapivě pravidelnejch intervalech střídají. Když byl BOT každej den plnej desítek příspěvků a černou nemohlo nic zastavit, světláci ztráceli, teď se to otočilo. Okolo mě spousta a spousta lidí odešlo kvůli škole, jinejm zájmům, ženský, prostě to nežili tak do hloubky a "vyrostli z toho". To je podle mě největší a nejpodstatnější problém, nejvíc ztrátová skupina je podle mě okolo 18-19 lety, kdy lidi nastoupí na vejšku, do práce a přestávaj na to mít čas, peníze a chuť.
Další věc je, že na světlou stranu se hodně lidí přidává kvůli tomu, že kostým mají z LH/šermu nebo ho vyrábějí s tím, že budou jezdit na oboje současně, proto ty kostýmy na světlé podle mě poslední dobou vypadají tak dobře a tolik se zvedly. Skřeti jsou holt použitelní jen na dřevárnách a ještě ne na všech, o historických akcích, přivýdělkem na slavnostech, přehlídkách apod. si můžeme nechat jen zdát.
ŘEŠENÍ
No, to je poměrně dost zapeklitá věc, jak to vytáhnout z tohohle srabu. Popřemýšlím nad tím a sesumíruju to.
KAŽDOPÁDNĚ!!
-> Nebojte, na b5a nás bude slyšet a i kdyby jsme jim neměli nakopat prdel, tak se Naurrakur a Gundabal ukážou v plný parádě a užijeme si to jako nikdy!
-> Věci se hejbou a ikdyž to nevidíte, dávaj se dokupy plány jak uvnitř Naurrakuru, tak i dohromady s Gundabalem, bude to jízda
-> V pátek bude společný rituál, kde se můžem prezentovat, pořádně ty skřety oživit, zahrát si a tak ABY NÁS BYLO KURVA SLYŠET!!!