To granko: Orzo je zrovna ultra LH, LF Fašista a nemyslim si, že bychom byli tak uzavřená komunita.
Ani to neni o penězích, skřetí kostým není nijak finančně náročnej, pokud nejste LH fašouni, kteří musejí mít každou látku dobovou a i to nakonec neni tak drahý, spíš je to o tom nebýt tak pohodlnej. A to má dvě fáze: 1 fáze je člověk pohodlnej od začátku= pojedu za hodný s prošívkou s fantasy shopu, co se budu srát s kostýmem, když stejně prohrajem. Fáze 2, jezdit za skřety už mě nudí= ty lidi si jedou prostě napohodu, nejsou černý tolik nesmrděj a nezakopávaj o svý části kostýmu, a pomalu se nám ze skřeta stane LHčkař, dostane se do fašistické bandy, zapomene na skřeťáctví a je to v kundě.
Tak nějak jsem si tím skoro prošel, ale dostal jsem se do trvalé fáze 3, jsem línej na to abych si dělal jinej kostým, koneckonců jsem přece skřet ne.
Nicméně je fakt, že tu občas leckterej chudák dostane čočku za to, že vypadá jak debil i když tak skutečně vypadá.
Nu a konečně ten rituál musí bejt jasně viditelnej a přístupnej i těm týpkům s přemalovanejma hubama, že? Ať je to trochu hodně moc nakopne do těch dřeváren, páč B5A je asi nejlepší náborová akce.
Jinak naprostý a geniální souhlas se sardarem a horalskou verbeží.