"Kdo jsem? Patříval jsem k západní odnoži velký jihovýchodní hordy, ale podivné časy nás rozdělily a naše řady prořídly, až jsem západní baštu hájil sám... a tak přirozeně zdrhnul. Po tom jsem se několik období toulal zemí a narazil na klan Dhurz Satum. Byl jsem přijat do jeho řad na černém sněmu Vorrozu a od té doby také nosím jeho bojové barvy. Řvou na mě Moz Gharkagur a jsem starší uruath Dhurz Satum. Vyjíždim na lov jako těžce oděný bururzfra ozbrojený kopím, štítem a palcátem. V době míru kubukot, i když to jenom předstírám, jsem pro klan aklaš trubadúr a pro polachtání pupků špíluju na kvíšťalu a kejtru, a přitom toho taky dost vypiju."
.................................................................
Jsem parchantem klanu Dhurz Satum a vyjíždím na hon s jeho krualem Gahakem Prasečí Haxnou jako jeho pravá ruka, přičemž jako starší uruath jsem klanový těžkooděnec bururzfra .
.................................................................................
Moz v černé řeči Vítr jest jméno mé. Pochází ještě ze starých dob, kdy se jezdilo do války dráhou Železného pasu, do elfích hostinců byl zakázán vstup trpaslíkům, Irům a leprikónům a kobercovka byla celej svět. Časem pak ještě přibyl veteránský přídomek Gharkagur, a tak tedy Moz Gharkagur... Kdysi velmi dávno jsem se hrdě blil za Solstheim, západní krev BaaToRu, ale ty časy však již pominuly, i když vzpomínky z bitev a jizvy zůstávají. V černý armádě mám občas i hodnost hnacího důstojníka a tak bojuju pro větší slávu Černokněžnýho krále...
.................................................................................
... a mezi povšechnou verbeží jsem znám prostě jako Prďák... Potkat mě můžete i jako vojáka Haradu či nájezdníka Rhunu. Na středověkém kolbišti jste mě mohli mlátit do řepy jakožto panoše, vlajkonoše a na bojištích raného novověku jako pikenýrskýho frajtra, kterýmu řikaj "... ty nachcanej kreténe!"
Co se týče výzbroje, tak dávám přednost především suchýmu stanu, hajzlpapíru a kebabišti velkýmu jak koňskej kokot!
Na BOTu mě až zas tak nepotkáte- nejspíš totiž zrovna něco žeru nebo si dělám dobře...
_________________ Grishnak mit große Hammer, Zorg mit rostig Schwert Raufen, saufen, schnaufen bis sich nichts mehr wert...!
Naposledy upravil Vítr dne pon 20. bře 2017 16:38:34, celkově upraveno 33
|