Bannery Botu
Re: Bannery Botu
edit....je to úžasné :-) ja kse na to koukám každej den,líbí se mi to čím dál více.
Last edited by Thóradin on Sun 25. Jan 2009 16:52:23, edited 2 times in total.

OOOOO Milé překvapení po zapnutí BOTu. Je to pěkné.. 
- Tryskochvost
- girmus (slídil)
nešlo by aby se bannery střídaly? jako ten úvodní obrázek stránek snagy
Kdybys měl podobné návrhy předtím, než to tam raia hodil, tak bych s tím ještě mohl něco dělat. Takhle jdeš trochu s křížkem po funuse.Thóradin wrote:nelíbí se mi to,myslím,že to minulé bylo lepší....ne že tohle neni hezké(je to geniálně vymyšlené dílo),ale nehodí se to podle mně k dasignu tohoto fora.
udělej lepšíThóradin wrote:nelíbí se mi to,myslím,že to minulé bylo lepší....ne že tohle neni hezké(je to geniálně vymyšlené dílo),ale nehodí se to podle mně k dasignu tohoto fora.
Stvárnění botu je skvělé jen mi tam prostě nesedí ten vesmír,spíše mě to na první pohled připomene forum startreku.
S neutichajícím hladem a žízní,ženoucí se černou nocí...Noxfera.. http://forum.snaga.cz/viewtopic.php?f=5&t=71
jj to je pravda, ty planety jsou trosku mimo...Mardugman wrote:Stvárnění botu je skvělé jen mi tam prostě nesedí ten vesmír,spíše mě to na první pohled připomene forum startreku.
jak jinak ztvárnit "Mocného",jak dohlíží na bytosti v BOTu?Leda udělat prostě Mocného v Tajemnu.Nicméně tohle je dobré a hezké a ty planety mi nevadí.Líbí se mi hlavně ten nápad.

Další verze může být bez planetek..raia wrote:jj to je pravda, ty planety jsou trosku mimo...Mardugman wrote:Stvárnění botu je skvělé jen mi tam prostě nesedí ten vesmír,spíše mě to na první pohled připomene forum startreku.
mě se tam ty planety líbý a myslím si že tam patřej,pokud je můžem vidět ze země tak by sme je měli být schopní i nakreslit