gombas pushdug

Nebuďte anonymní! PŘEDSTAVTE SE!

Moderators: Melian, Mardug

gombas

gombas pushdug

Post by gombas »

Postava
Jméno: gombas pushdug
Rasa: uruk
Skupina / klan / kohorta: Vorbat Illid
Hodnost: Ushatar
Co rád: plný žaludek, plenění, chlad jeskyně, krev
Co nerad: sténání prázdného žaludku, nepřízeň počasí a elfí rasu a podobnou sebranku...

...Pamatuju si to matně, neměl sem ani výšku ani sílu muselo to být dávno. Z naší tlupy co přebývala v jeskyních dole u bažin nás matky vyháněli sbírat plody abysme se nepletli velkým pod nohama. V ten den mírně pršelo a já s dalšíma mláďatama už sme měli váčky plné, ale trefovali jsme kamínkama ptáky u vody. Bylo to zábavné a jako mláďata sme se tím bavili dosti často. Když sme se vraceli pěšinkou zpět k jeskyním bylo něco špatně, byla rozcupovaná od koňských kopit a desítek otisků bot. Pak se nám naskytl pohled na který nezapomenu, všude krev a bezvládná těla skřetů těch, u kterých sem vyrůstal a byla tam někde i má matka. Pár z nich ještě sýpalo, ale nebylo jich mnoho. Všude byli šípy, byli elfské poznal jsem to protože často naši ushatari nosili z bitev takové, zabodané ve štítech a ti s menším štěstím v nohách a pařátech. Čas běžel a já byl nucen starat se sám o sebe. Prvně sme byli s ostatníma mlaďatama spolu, ale některé se utopilo, některé se zaběhlo a nakonec sem zůstal sám. Živil sem se tak jak sem uměl, sběrem plodů, ale začínal sem růst a sílit a brzy mě nestačili. Začal sem lovit, prvně veverky a králiky a později větší zvěř z které sem bral i kůži abych měl v čem být a spát. Toulal sem se lesem. Občas potkal nějakou tlupu...seděl sem u ohně, naslouchal a učil se, tak sem nasbíral něco málo informací jak pracovat s kůží, kovem jak si zpracovat maso jak udělat kořalku a podobné věci potřebné k životu jaký sem vedl. A v jeden den, bylo krásně a Frumi mě byl nakloněn se to stalo. Šel sem z lovu, laň na zádech k mé jeskyni a tam seděl. V ruce mou láhev v druhé kus masa, které sem si sušil u jeskyně a u mého ohně. Z toho večera vyplinulo přátelstvý silné jak stoletý dub. Měl v sobě stejnou zášť a nechuť vůči elfům jakou sem léta nosil v sobě i já. I teď po té době sme jeden vedle druhého a po boku další z našeho klanu Vorbad Illid, který je postrachem všem elfum široko daleko. Za sebou spoustu bitev uspešných i méně ale přežíváme. Usidlili jsme se na místě tlupy ve které sem vyrostl v jeskyních dole u bažin...

Hráč
Jméno : Petr Kolmačka
Věk: 18
Práce: Student
Last edited by gombas on Sun 21. Nov 2010 22:19:43, edited 1 time in total.
gombas

Re: gombas pushdug

Post by gombas »

Nejposlednější foto, bohužel bez masky a líčení a s neúplným kostýmem. Aspoň něco aby tu bylo...brzo připodou další ::ano
Attachments
deltora09
deltora09
DSC007791.jpg (201.1 KiB) Viewed 16337 times
Deltora09
Deltora09
DSC007291.jpg (175.52 KiB) Viewed 16337 times
DOSTA
girmus (slídil)

Post by DOSTA »

Jeden z mích bratří. Jeden z prvních. Prvních, kteří se mnou zabíjí již mnoho zim, společne lovíme, žereme i pijem...

Vorbat iisatuz
uruk DOSTA

hurman ush sha VORBAT ILLID
Mardug
hoqatar (tahoun)

Post by Mardug »

Ten kyrys je nádhernej!
S neutichajícím hladem a žízní,ženoucí se černou nocí...Noxfera.. http://forum.snaga.cz/viewtopic.php?f=5&t=71
gombas

Post by gombas »

Mardug wrote:Ten kyrys je nádhernej!

Díky, je to moje první práce se železem vůbec. Ani nevím jak se mě takhle povedl ::P
gombas

Post by gombas »

něco málo nových fotek kostýmu
Attachments
uruk2.JPG
uruk2.JPG (119.16 KiB) Viewed 16176 times
uruk1.jpg
uruk1.jpg (13.6 KiB) Viewed 16181 times
uruk.jpg
uruk.jpg (63.94 KiB) Viewed 16185 times
gombas

Proč Gombas pushdug na BOT přišel

Post by gombas »

Proč gombas pushdug přišel do lesů a na pláně BOTu...

...hlavně aby naslouchal, gombas není tvor nějak zvláště komunikativní. V hlavě nemá moc vědomostí, kterými by obohatil ushatari zde na BOTu. Raději mlčí a naslouchá, učí se, zkoumá a nasbírané vědomost později uplatňuje. Když něco řekne, snaží se vždy aby slova měla váhu a smysl a aby ostatním něco přinesla, jinak nemá cenu aby mluvil. Jeho cílem je získat tu vědomosti na výrobu zbrojí, oblečení a věcí potřebných pro jeho život v divočině, klanu a boji...
gombas pushdug je tu i když nemluví, vždy naslouchá...
gombas

Post by gombas »

nějaké foto z ČPP který se podle mého navzdory očekávání vyvedl ::Q
Attachments
skřetí úderná+vlajkonoš
skřetí úderná+vlajkonoš
V.jpg (124.84 KiB) Viewed 15938 times
propriety a kus stanu
propriety a kus stanu
n.jpg (66.94 KiB) Viewed 15926 times
ČPP 09
ČPP 09
m.jpg (155.49 KiB) Viewed 16455 times
gombas

Post by gombas »

::ano
Attachments
jj
jj
b.jpg (88.25 KiB) Viewed 15931 times
Ctibor
hoqatar (tahoun)

Post by Ctibor »

Kurva skřete mám z tebe radost ::beer
Kaal-ishi ghaash-ob. Shrakhat frumi. Gashnat frumi-sha.

S bělovlasým v zádech
Post Reply