Urlúk
Re: Urlúk
možná by nebylo od věci udělat si i představení hráče, nejen postavy...ostatní obyvatelé botu tě hned budou soudit mírněji.
Jak to myslis zostra?Ganji wrote:Ahoj, pokud chceš hrát skřeta (nebo jinou postavičku v RPG) tak je lepší si vzít alespoň zpočátku něco co se ti bude hrát dobře, co má s tebou samým něco společného, jinak to bude vždycky nepřirozené. Pak si probojuj cestu ke slávě, ta se nedá uloupit bez následků![]()
Začít takhle zostra si tu snad ještě nikdo nedovolil, a to tu jsou o dost zkušenější skřeti nž ty )nebo třeba já :)
Kritika je občas třeba, tak ten příběh asi trochu uprav.
B.O.T. je určen "všem, kteří sem patří"
SKŘETÍ SPÁR
RE: Při jedné akci sem málem utopil skurutího ŠÉFA.Poté sem vyhrál eště spoustu bitev.A dopracoval sem to až na sark-alefa a pořád na sobě pracuju.Urlúk wrote:Jak to myslis zostra?
... pracujeme na sobě všichni, ale aby si někdo nechtěl zkusit jak jsi silný, když jsi chtěl topit jako skřet skuruta
nojo to bylo omylemGanji wrote:RE: Při jedné akci sem málem utopil skurutího ŠÉFA.Poté sem vyhrál eště spoustu bitev.A dopracoval sem to až na sark-alefa a pořád na sobě pracuju.Urlúk wrote:Jak to myslis zostra?
... pracujeme na sobě všichni, ale aby si někdo nechtěl zkusit jak jsi silný, když jsi chtěl topit jako skřet skuruta
SKŘETÍ SPÁR
Já osobně si myslim že kopírovat postavu z knížky pokud jí nehraješ jako CP není zrovna nejvhodnější. Pokud se ti líbí příběh Skřetího spáru, můžeš přece bejt třeba Urlúkúv řadovej voják, nebo budiž, nějakej druhořadej důstojník. A argumentovat tim že je ti 10 mi přijde spíš jako výmluva. Je mi jasný, že plnou plátovku asi nezmákneš, ale nemyslím si že pro šití by tvůj věk byl nějakým větším omezením. Eště se zeptám...když seš ze Skřetího spáru(nemluvím o pozici), jaká božstva vyznáváš?

Já myslím, že na tom jaká božstva vyznává vůbec nezáleží, ať už je to Frumi nebo kdokoli jiný. Třeba já osobně bych se Frumiho moc nezastával.R4D4R wrote:Já osobně si myslim že kopírovat postavu z knížky pokud jí nehraješ jako CP není zrovna nejvhodnější. Pokud se ti líbí příběh Skřetího spáru, můžeš přece bejt třeba Urlúkúv řadovej voják, nebo budiž, nějakej druhořadej důstojník. A argumentovat tim že je ti 10 mi přijde spíš jako výmluva. Je mi jasný, že plnou plátovku asi nezmákneš, ale nemyslím si že pro šití by tvůj věk byl nějakým větším omezením. Eště se zeptám...když seš ze Skřetího spáru(nemluvím o pozici), jaká božstva vyznáváš?
Gundabal
Protože očividně nevíš, kdo Frumi jsou.sax wrote:Já myslím, že na tom jaká božstva vyznává vůbec nezáleží, ať už je to Frumi nebo kdokoli jiný. Třeba já osobně bych se Frumiho moc nezastával.R4D4R wrote:Já osobně si myslim že kopírovat postavu z knížky pokud jí nehraješ jako CP není zrovna nejvhodnější. Pokud se ti líbí příběh Skřetího spáru, můžeš přece bejt třeba Urlúkúv řadovej voják, nebo budiž, nějakej druhořadej důstojník. A argumentovat tim že je ti 10 mi přijde spíš jako výmluva. Je mi jasný, že plnou plátovku asi nezmákneš, ale nemyslím si že pro šití by tvůj věk byl nějakým větším omezením. Eště se zeptám...když seš ze Skřetího spáru(nemluvím o pozici), jaká božstva vyznáváš?
To máš relativní, někomu to může bejt putna, já se jen tak ze zájmu zeptal(oba asi víme že ve Skřetím spáru se vyznával Morgoth...a já ho vyznávám takysax wrote:Já myslím, že na tom jaká božstva vyznává vůbec nezáleží, ať už je to Frumi nebo kdokoli jiný. Třeba já osobně bych se Frumiho moc nezastával.R4D4R wrote:Já osobně si myslim že kopírovat postavu z knížky pokud jí nehraješ jako CP není zrovna nejvhodnější. Pokud se ti líbí příběh Skřetího spáru, můžeš přece bejt třeba Urlúkúv řadovej voják, nebo budiž, nějakej druhořadej důstojník. A argumentovat tim že je ti 10 mi přijde spíš jako výmluva. Je mi jasný, že plnou plátovku asi nezmákneš, ale nemyslím si že pro šití by tvůj věk byl nějakým větším omezením. Eště se zeptám...když seš ze Skřetího spáru(nemluvím o pozici), jaká božstva vyznáváš?

Na tom něco je.R4D4R wrote:To máš relativní, někomu to může bejt putna, já se jen tak ze zájmu zeptal(oba asi víme že ve Skřetím spáru se vyznával Morgoth...a já ho vyznávám takysax wrote:Já myslím, že na tom jaká božstva vyznává vůbec nezáleží, ať už je to Frumi nebo kdokoli jiný. Třeba já osobně bych se Frumiho moc nezastával.R4D4R wrote:Já osobně si myslim že kopírovat postavu z knížky pokud jí nehraješ jako CP není zrovna nejvhodnější. Pokud se ti líbí příběh Skřetího spáru, můžeš přece bejt třeba Urlúkúv řadovej voják, nebo budiž, nějakej druhořadej důstojník. A argumentovat tim že je ti 10 mi přijde spíš jako výmluva. Je mi jasný, že plnou plátovku asi nezmákneš, ale nemyslím si že pro šití by tvůj věk byl nějakým větším omezením. Eště se zeptám...když seš ze Skřetího spáru(nemluvím o pozici), jaká božstva vyznáváš?)
Jo máš pravdu.
Omlouvám se
Omlouvám se