raia wrote:sax wrote:R4D4R wrote:Já osobně si myslim že kopírovat postavu z knížky pokud jí nehraješ jako CP není zrovna nejvhodnější. Pokud se ti líbí příběh Skřetího spáru, můžeš přece bejt třeba Urlúkúv řadovej voják, nebo budiž, nějakej druhořadej důstojník. A argumentovat tim že je ti 10 mi přijde spíš jako výmluva. Je mi jasný, že plnou plátovku asi nezmákneš, ale nemyslím si že pro šití by tvůj věk byl nějakým větším omezením. Eště se zeptám...když seš ze Skřetího spáru(nemluvím o pozici), jaká božstva vyznáváš?
Já myslím, že na tom jaká božstva vyznává vůbec nezáleží, ať už je to Frumi nebo kdokoli jiný. Třeba já osobně bych se Frumiho moc nezastával.
Protože očividně nevíš, kdo Frumi jsou.
Já myslím, že nikdo moc neví co to vlastně já. Já bych ho bral jako vůbec prvního skřeta, nebo něco jako byl v našem světě Ježíš. Myslím, že ale hádání o božstvech nepatří do tohoto tématu

. je to naše klanová bohyně, časem nahodím nějaké pověsti, o jejích šílených skutcích.. ![úsměv ::]](./images/smilies/orc12.gif)
Protože byt něčím co už existuje a tak... je nuda protože už víš jak všechno dopadne jak budeš vypadat a tak dále...Asi každý z nás chce byt nějaký jiný a nechce byt třeba Legolas který putuje zničit prsten a pod... To už potom výš jak to s tebou skončí a tak.... Chce být normalní voják jež si bude budovat slávu a nesmrtelnost a tak podobně, tady aspon nevíš jako to dopadne, tady se musíš rozhodovat podle sebe...a tvuj příběh nekončí po třech akcích například.... jedeš furt dála dál a stale se rozvíjíš, proto nekopiruj z knižky, protže bdueš něčím co už a má to předepsaný kdy umřít a tak....