Kam zmizeli skřeti!?
Re: Kam zmizeli skřeti!?
Na tu mohylu,nebo kůl,bych pověsil ty kosti a drobný amulety už předem a při pátečním obřadu by se rozdaly začátečníkům.Samozřejmě nesmí chybět šaman,co ty amulety očaruje a pak jimi obdaruje nováčky 

Its good to be bad,but its better to be evil.
Yshara to shrnula pěkně, měl jsem podobné myšlenky
Vevakovy nápady super!
určitě je zrealizujeme jak jen to půjde!
Cejtim ve vzduchu, že se skřeti zase dostávají do varu a mám z toho radost, jen tak dál!![úsměv ::]](./images/smilies/orc12.gif)
Vevakovy nápady super!
určitě je zrealizujeme jak jen to půjde!Cejtim ve vzduchu, že se skřeti zase dostávají do varu a mám z toho radost, jen tak dál!
![úsměv ::]](./images/smilies/orc12.gif)
- Tryskochvost
- girmus (slídil)
AdNazg(a všichni co berou nějaké nováčky): pošlete mi prosím PM s jejich jmény. Většinu nováčků asi poznáme až na místě, ale když o nějakých budem vědět už předtím, tak budou mít lehce VIP přístup (čímž myslím snad jen to, že během vyvolávání nováčků můžou bejt jmenováni)
Jo a ty amulety asi budou, jak říkal Sax, jednoduše kost označená barvou národa. Pokud znáte nějaké nováčky, tak jim takový amulet můžete vyrobit. Erlish a já uděláme nějaké naveliko, ale nedělám si iluze, že by ty mnou vyrobené byly nějak esteticky uchvacující :D
Jo a ty amulety asi budou, jak říkal Sax, jednoduše kost označená barvou národa. Pokud znáte nějaké nováčky, tak jim takový amulet můžete vyrobit. Erlish a já uděláme nějaké naveliko, ale nedělám si iluze, že by ty mnou vyrobené byly nějak esteticky uchvacující :D
B5a, takže: Gundabal 109
Naurrakur 113
Horalove 132
Eczgarot 128
Elfov 126
Trpošov 123 A ted pozor žoldácí 166

Naurrakur 113
Horalove 132
Eczgarot 128
Elfov 126
Trpošov 123 A ted pozor žoldácí 166

Glob Gark
B5A - Bitva pěti armád
armády?
žodláci za skřety, žoldáci za trpoše, žoldáci za esgaroth... žeby blízká budoucnost?
armády?
žodláci za skřety, žoldáci za trpoše, žoldáci za esgaroth... žeby blízká budoucnost?

Ragdáz je můj internetový nick - ale jinak jsem byl, jsem a vždy budu Vrána - Vranitko, starej pes se holt nový přezdívce nenaučí
Účelem války není padnout za vlast, ale donutit ty druhé parchanty padnout za tu svou.
Účelem války není padnout za vlast, ale donutit ty druhé parchanty padnout za tu svou.
Tak trochu doufám, že příští rok zrušej volnou žoldáckou registraci, nebo to fakt nastane
Glob Gark
Je moc světlých. Ti co se nevešli do jejich armád, jdou za žoldáky bo na to mají kostým. Já taky, pořádnýho skřeta bych nesihl a chci si akci užít s dobrým kostýmem, proto žoldák.
Ale ano, je to blbý.
Ale ano, je to blbý.
poslal bych žoldácký mrdky do první řady a nechal vychcípat, příště by si rozmysleli za co pojedou. jo ted příde něco ve stylu: erlogůů ty děvko chlupatá, sám nejedeš a pořád tu hejtuješ ty vytahaná kundo (nejlíp thorouš klasicky tuhle větu zkopíruje pod muj příspevek)

Žoldáci jsou důležitý,aby vyvážily počty armád,nicméně v takovým počtu je to fakt na elfa 

Its good to be bad,but its better to be evil.
- Krushak - Váša
- girmus (slídil)
erlogůů ty děvko chlupatá, sám nejedeš a pořád tu hejtuješ ty vytahaná kundo