Zdravím Vás synov a dcéry Furmi,
Vás ktorí ste prirodzení a nespútaní,
Vás ktorí ste bojachtiví a neporazení,
Vás ktorí ste múdri a šikovní,
Vás hrdých na to kým ste - kam idete
na nič sa nehrajúc,
na nikoho nehľadiac,
prekážky búrajúc,
nepriatelov drviac.
Dúfam že prímete "dalšieho" človeka do svojich radov. Spája nás odpor k "stromopichom" a podobnej hávedi, závyslosť na dobrej žranici, pití a boji. Cesu mi, aj keď nepriamo, ukázal klan Grond.
Dalšie podrobnosti ako aj fotky pribudnú neskôr
Rafael Ingvis
- Rafael Ingvis
Rafael Ingvis
"Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané."
Re: Rafael Ingvis
tož vítaj..
nejsem si jist jestli přijmem dalšího člověka ale skřeta určitě. Ať je ti BOT ku dispozici, radě a pomoci.
nejsem si jist jestli přijmem dalšího člověka ale skřeta určitě. Ať je ti BOT ku dispozici, radě a pomoci.
- Rafael Ingvis
Moja premena na skřeta je pozvolná a pod taktovkou Grondu.
Last edited by Rafael Ingvis on Sun 03. Jan 2010 4:59:10, edited 1 time in total.
"Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané."
Rafael Ingvis wrote:Moja premena na skřeta je pozvolná a pod taktoukou Grondu.
Jsem hrdý že se k nám hlásíš a jsem rád že dorazila další antielfí posila.

Odvaha nanovo zahoří, protože kuráž může být živena vztekem tak, jako plamen je živen stéblem a zahoří jasně, byť na kratičkou chvíli.