Vermix
Vermix
Zrozen v den ukování prvního prstenu. V den, kdy se změnil osud všech. Je to znamení nebo ne? Hrdý a nebezpečný válečník. Narodil jsem se pod horou Mordoru. Sám Sauron si mě vyžádal, abych stál v jeho řadách, a za to jsem mu slíbil absolutní věrnost a oddanost. 
Zradu,lež a jiné podlé skutky stačí trestat udělením důtky. Ale blbost.,blbost žáda krev!
Žiju abych bojoval, bojuji abych žil
Re: Vermix
Omlouvám se :-) Takže já jsem Karel "Frosty příjmění říkat nebudu ...
učím se dřevorubcem v Hejnicích a můžete mě znát z B5A, kde jsem byl v gardě za Throqushar. Foto dám později, byl jsem na jedné akci, kde mi ukradli zbroj, takže musím pracovat na nové.
Zradu,lež a jiné podlé skutky stačí trestat udělením důtky. Ale blbost.,blbost žáda krev!
Teda ne že bych chtěla rejpat, ale na co by někomu byla skřetí zbroj? Na nic jinýho než na skřeta se použít nedá a na těch akcích se to nosit nedá, protože bys to poznal...Vermix wrote:Omlouvám se :-) Takže já jsem Karel "Frosty příjmění říkat nebudu ...učím se dřevorubcem v Hejnicích a můžete mě znát z B5A, kde jsem byl v gardě za Throqushar. Foto dám později, byl jsem na jedné akci, kde mi ukradli zbroj, takže musím pracovat na nové.
nojono ... zloději jsou všude. zůstala mi jen helma 
Bohužel nevím kdo to byl :-( ale už vyrábím nové :-) ;-)