Ugruk

Nebuďte anonymní! PŘEDSTAVTE SE!

Moderators: Melian, Mardug

Ugruk.
girmus (slídil)

Ugruk

Post by Ugruk. »

Není tomu tak dávno, co sme se ještě báli těch uhlazenejch usmrkanců, elfů, lidí…Fuuj
Jejich armády byly vidět a slyšet i na několik mil. A vůbec jim to nevadilo. V těchto zlejch letech jsem přišel na ten prohnilej svět. V tý bandě nebyl ni jediný velký a mocný skřet, o kterých dnes slýcháte, jen samí zákeřností pokřivení špinavci. Ale mně to nevadilo.
Tou hustou tmou se rozléhaly kroky, bylo to něco velice neopatrného a vůbec asi mladého. Do mého nosu uhodil pach strachu. Teď to jen neposrat, bradu už jsem měl celou poslintanou. A teď přesně bodnout rezavou šavlí zezadu do ledvin.… Zbožnuju to, jak se ješště škubou a kroutí.Když jsem ten kus žrádla dotáhl do lágru, při světle ohně jsem zjistil, že to není nění nějaký ohnilý skřet či zatoulaný a zvědavý prachpitomý člověk. Bzl to elf. Já to ovšem nevěděl, řekl to o tom jeden hrbatej starej skřet, že jsou prý moou nebezpeční. Tak jsem elfovy radši ještě pár bodanců přidal, ale stejně si myslím, že už byl dávno mrtvej. No taky že byl a já byl prozměnu jsem zpráskán za kažení pečínky…
Byl odpronej nějak jako navoněnej. Museli jsme ho nechat nahnít, aby měl nějakou dobrou chuť.
Hustou tmou se rozléhaly kroky. Jenomže z druhé strany tunelu než normálně, bylo to z tý děsný temnoty, z tý díry kde nikdo z těch kterých znám nebyl a jestli tam někdo někdy šel, tak se akorát vysral… S každým krokem přicházela i vůně krve a hniloby a ještě něčeho. Pach války, bitvy a svíravého hladu. Pah narvaného žaludku a pach drancování. O tom všem jsem však neměl ani páru, ale tomu pachu nešlo odolat. Vydal jsem se nenápadně za ním.
Byl to skřet, hnusný zavšivený hrbatý skřet. Sežral, na co přišel. Raději jsem se od něj držel dál. Přešel jsem za ním mnoho mrtvolišť co zbyly po bitvách, a zatímco on jen žral, já sbíral hadry zbraně a staré zbroje do kterých jsem povečerech bušil pěstmi i kladivem, vždy však skryt jemu. Bál se jako krysa. Nevím, kdy jsem se od něj odtrhl. Ale to co přišlo, mě nějak naplňovalo. Přišla totiž skřetí tlupa, a jak stádo divokejch rozzuřenejch vlků se vrhala na jakoukoli kořist. Praskot kostí a vytí zmrzačených elfů či lidí. Měl jsem toho plnou hlavu, bylo mi báječně a pak mi jednou skočil ten kdysidávno hrbatej skřet co mě vyvedl z hory na záda.
TAK URVY NEBO ZKURVY
GLOB GARK!!!!!
Vážně: Jsem student 18 let starý.
Mezi mé záliby patří: hudba a hudba a především taková atypická záliba:
běhám ve skřetím kostýmu po lese, řvu a mlátím do lidí tím, co právě držím v ruce.
Klan: GLOB GARK
Glob Gark
Ugruk.
girmus (slídil)

Re: Ugruk

Post by Ugruk. »

Bez názvu.JPG
Bez názvu.JPG (202.6 KiB) Viewed 24987 times
Glob Gark
Ugruk.
girmus (slídil)

Post by Ugruk. »

Jsem ta bytost co za ní vykukuje ta kuše.
Glob Gark
Ugruk.
girmus (slídil)

Post by Ugruk. »

Tak jsem se do toho dal a konečně si udělal masku která nějak vypadá. (Jako obyčenjně to naživo vypadá o něco lépe.)
Attachments
untitled.JPG
untitled.JPG (199.57 KiB) Viewed 24410 times
Glob Gark
Ugruk.
girmus (slídil)

Post by Ugruk. »

Trhlinky. No zelena drzka.
Attachments
Velky ja2.jpg
Velky ja2.jpg (152.91 KiB) Viewed 24322 times
Velky ja.jpg
Velky ja.jpg (133.82 KiB) Viewed 24322 times
Glob Gark
-Morkryn-
girmus (slídil)

Post by -Morkryn- »

Dobrej kostým a zajímavá helma ::ano
Its good to be bad,but its better to be evil.
Mardug
hoqatar (tahoun)

Post by Mardug »

Tak helma je fakt super...!
S neutichajícím hladem a žízní,ženoucí se černou nocí...Noxfera.. http://forum.snaga.cz/viewtopic.php?f=5&t=71
Yshara
girmus (slídil)

Post by Yshara »

Jo no, taky na ní vždycky koukám ::ano
*sniff* *sniff* grrr... Yshara , kalaus klanu Taarbami
Sledujte RakTaarbami na FB!
Image
Ugruk.
girmus (slídil)

Post by Ugruk. »

Dikes. Bragni co je vedle mě, má vlastně první verzi z tý samý kůže, co jsme zkoušeli vyrábět, akorát je naruby.
Glob Gark
Ugruk.
girmus (slídil)

Post by Ugruk. »

Gordaen 2013 ing. Ugruk von knoghtersghtberg
Attachments
Untitled.JPG
Untitled.JPG (172.23 KiB) Viewed 24019 times
Glob Gark
Post Reply