Takže zdravím všechny,
jsem jeden z nováčkovských bojovníků a to nejen na tomto serveru sdružující všechny špíny , ale i ve světě dřeváren.Zatím jsem prožil jen poskromnu bujů a vřav.Byl jsem sice učen bojem již dávno svými mistry , ale v té době jsem ještě neměl příslušný věk tomu abych se mohl zapojovat do skřetích nájezdů a dalších veselic...Budu rád když se zde seznámím se staršími členy skřetských bojovník a budu potěšen když se mi dostane od nich rad i poučení....
Jinak iformace o mé osobě :D
Bydlím v Ostravě je mi štenáct let.Dělal jsem asi rok historický šerm , pak jsem chodil i do dřevárenského spolku , ale to pravé nadšení pro věc jsem našel až teď ....
Mathess
Re: Mathess
matesbra wrote:Takže zdravím všechny,
jsem jeden z nováčkovských bojovníků a to nejen na tomto serveru sdružující všechny špíny , ale i ve světě dřeváren.Zatím jsem prožil jen poskromnu bujů a vřav.Byl jsem sice učen bojem již dávno svými mistry , ale v té době jsem ještě neměl příslušný věk tomu abych se mohl zapojovat do skřetích nájezdů a dalších veselic...Budu rád když se zde seznámím se staršími členy skřetských bojovník a budu potěšen když se mi dostane od nich rad i poučení....
Jinak iformace o mé osobě :D
Bydlím v Ostravě je mi štenáct let.Dělal jsem asi rok historický šerm , pak jsem chodil i do dřevárenského spolku , ale to pravé nadšení pro věc jsem našel až teď ....
Vítej, Ty jenž's obýváš černé díry Ostravské
![úsměv ::]](./images/smilies/orc12.gif)
Doriath 2012
Doriathské války 2012
Jinak kostýmy zhotoveny asi za měsíc usilovné práce 
Jinak kostýmy zhotoveny asi za měsíc usilovné práce 
- Attachments
-
- jojo.jpg (109.02 KiB) Viewed 16158 times
Last edited by matesbra on Thu 13. Dec 2012 8:52:12, edited 1 time in total.
Re: Doriath 2012
matesbra wrote:Doriathské války 2012Jinak kostýmy zhotoveny asi za měsíc usilovné práce
paráda, zkus klidně nahodit větší fotky takhle na tom není moc vidět.Re: Mathess
Jěště druhá fotka teď už zepředu :)
- Attachments
-
- fotka skřeti 1.jpg (75.1 KiB) Viewed 16062 times
Jen dvě věci smrdí jako ryba, my jsme obě...
Skřetí sviňuchy jaké mají být...
Musim se pochválit- ten kyrys ujde- za ty prachy...
Moz Gharkagur alias Kanec
Musim se pochválit- ten kyrys ujde- za ty prachy...
Moz Gharkagur alias Kanec
Grishnak mit große Hammer, Zorg mit rostig Schwert
Raufen, saufen, schnaufen bis sich nichts mehr wert...!
Raufen, saufen, schnaufen bis sich nichts mehr wert...!
Jojo ten je parádní jen musím doladit aby tak netrčel dopředu 

Podzimní řež
![úsměv ::]](./images/smilies/orc12.gif)
- Attachments
-
- Org. tým na podzimní řeži
- 1385871_10201532948383115_1079635690_n.jpg (154.42 KiB) Viewed 15302 times