Athytug

Nebuďte anonymní! PŘEDSTAVTE SE!

Moderators: Melian, Mardug

Post Reply
S.O.B.

Athytug

Post by S.O.B. »

Po boji ,ze kterého jsem vyšel jako jeden z mála živích, jsem se ukryl v jeskyni ,kde jsem čekal na smrt. Ale ta stále nepřicházela . Dlouhá léta strávené v temnotě mě společnost dělala má jediná společnice , kočka Larsen. Když jsem vyšel ven z temnoty mé oči byly ochromeny silou světla tak ,že mě místo mých očí vedla právě Larsen. Po cestě jsme narazili na bandu cizých skřetů,kteří mě odvedli do jakéhosi tábora. Naverbovali mě do jejich klanu a já se cítil spokojeně, ale hned první noc ,když se probral z polo spánku mě zděsilo zjištění že Larsen je pryč . Skřeti kteří mě vedne potkali si teď opékali mou milovanou na rožni. Jen se smály ,když mě viděli vycházet z lágru, mysleli si že jsem slepí ,ale já nevidím jen ve dne. všechny do jednoho jsem pověsil na nedaleký strom. Samozřejmě za střeva ,která sem jim zaživa vytáhl. Od té doby se toulám noční krajinou sám jen s náhrdelníkem vyrobeným z mé Larsen.

Postava
Jméno: Athytug
Rasa: Dûra-Hai
Skupina: Bohůžel stále sám
Co rád: Pivo + dobrý maso ::beer
Co nerad:Světlo a hlad

Hráč
Jméno: Aleš
Věk: 16
Práce: Student
Koníčky:Horolezectví , Sportovní střelba a začínám s LARPem
Co rád: Dobrý pivo + ještě lepší maso + kamarádi
Co nerad: Ty co jen machrujou s pěknou zbrojí ale máchat měčem moc neumí. ::ne
Ashen
girmus (slídil)

Re: Athytug

Post by Ashen »

Vítej, Athytugu, v tomto kraji, kraji plném uruki, trolli a jídla... Do příště Ti radím, aby sis svá zvířata lépe hlídal.

Btw, odkud jsi? Jestli hledáš skupinu, bylo by dobrý to říct + nějaké obrázky od fotografínů by se šikly též...
S.O.B.

Post by S.O.B. »

Jsem z Dalečína to je u Bystřice nad Pernštejnem a ta je blízko Žďáru nad sázavou , prostě vysočina ::D

Foto zatím není možné protože můj kostým ještě není hotový, ale typuju že to bude tvat nanejvýš měsíc možná dva podle času.
S.O.B.

Post by S.O.B. »

Když už jsem v tom tvoření , chtěl jsem se zeptat jak ztmavit(ne uplně začernit) kůže ,doplňky, řetězi a Plast (zbroj s helmou)
erlogh
girmus (slídil)

Post by erlogh »

kůže doplňky atd. mořidlo vše je tady popsaný stačí trochu hledat. plast asi balakrylem ale nevim nic plastu mit nebudu ::| ::| ::|
MacBarton
girmus (slídil)

Post by MacBarton »

Přesně - kůži atd. mořidlem (otázka 70kč), řetěz nechat zareznout nebo začernat v ohni, plasty zahodit a máknout na něčem reálnym ::ano
Hamish MacBarton zvanej Krysa
Ye can tak´oour lives, but ye cannae tak´ oour troosers !
Zogg
girmus (slídil)

Post by Zogg »

boha jeho! plast? ::| ::Q ::@ zahodit! i plstěná čapka je vkusnější než plastová helma ::/
Ushatar Zogg Jurgush klanu Râkugaa původně "Loozer"
S.O.B.

Post by S.O.B. »

OK jelikož nemůžu přispívat do jiných témat tak se zeptám zde, jak má být tvrdá zbraň? Mě se ta moje zdá až moc, ikdyž je to karimatka polepená páskou.
MacBarton
girmus (slídil)

Post by MacBarton »

1) zažádej si o členství ve skupině uruki agh trolli
2) to se nedá takhle říct :-) musíš odhadnout sám, jestli je to jen cítit, bo to bolí jako sviň ::D
Hamish MacBarton zvanej Krysa
Ye can tak´oour lives, but ye cannae tak´ oour troosers !
S.O.B.

Post by S.O.B. »

O členství žádám kdoví jak dlouho , a ta zbraň je sice dost tvrdá , ale né zas tak aby se nedala vydržet i poměrně silná rána. Doufám že mě ji na akcích povolí.
Post Reply