Postava
Jméno: Draxi
Rasa: uruk,Dûra-Hai
Skupina / klan / kohorta:hledá
Hodnost: Ushatar
Co rád: bitvy,přesilu nepřátel(ať je do čeho bušit ;),spolubojovníky,temnotu
Co nerad:málo nepřátel,čisté a světlé tváře,slunce,
Byla tma tmoucí. Z šerých a temných zákoutí tmavého lesa začali pomalu vystupovat krvežízniví tvorové připravení na kořist. Každý, kdo slyšel strašlivé kvílení větru v korunách pralesních stromů a hrůzyplné vytí vlkůvů samotářů nebo jiný zvuk spojený se Sarkoickým lesem, dal se hned na útěk. Všichni, kromě jednoho. Jeho jméno se opakuje. Je to uruk,Dûra-Hai . Jmenuje se Draxi.
Draxi
Re: Draxi
Tož vítej na BOTu, ať Frumi vedou tvoje kroky.
Zkus přidat fotku (jestli máš) či něco více o sobě..
Zkus přidat fotku (jestli máš) či něco více o sobě..
díky za přivítání
...bohužel žádné svoje skřetí fotky ještě nemám
teprve nedavno jsem se rozhodl že budu sloužit skřetům
...teprve začínám vyrábět svůj kostým na skřeta...mám šupinovku ale ta se hodí asi jen na lidi a trpy,kdyby jste někdo poradili tak bych byl velice vděčný 
- MacBarton
- girmus (slídil)
Buď pozdraven !
Já myslím že by se tvá šupinovka jistě dala poskřetit
ji nafoť, jistě se tu dají hlavy dohromady a něco vymyslí
Já myslím že by se tvá šupinovka jistě dala poskřetit
Hamish MacBarton zvanej Krysa
Ye can tak´oour lives, but ye cannae tak´ oour troosers !
Ye can tak´oour lives, but ye cannae tak´ oour troosers !
Wurgat skřete.
Rad tu je dost,jsou zapsané ve zdejších listech.Vše co by se ti mohlo hodit ohledně skřetů je zaznamenané v příslušných sekcích-tobě bych nejdřív doporučil Dotazy začátečníků,potok Kovové a Kožené a potom Propriety a vybavení.
Třeba se ti to bude zdát nudné..ale má to cenu trpasličí oceli.
k tý tvojí šupinárně,asi bude světle hnědá?Jak poskřeťovat všecko nalezneš v sekci Kožené a DOtazy začátečníků,na ty šupiny bych doporučil tmavě hnědé mořidlo na kůži,popřípadě se dá použít i na dřevo..
SKřetovi je jedno jak jeho zbroj vypadá,hlavně když slouží,takže zbroje černé rovnou z výhně a zrezlé,proč zbytečně olejovat..
Rad tu je dost,jsou zapsané ve zdejších listech.Vše co by se ti mohlo hodit ohledně skřetů je zaznamenané v příslušných sekcích-tobě bych nejdřív doporučil Dotazy začátečníků,potok Kovové a Kožené a potom Propriety a vybavení.
Třeba se ti to bude zdát nudné..ale má to cenu trpasličí oceli.
k tý tvojí šupinárně,asi bude světle hnědá?Jak poskřeťovat všecko nalezneš v sekci Kožené a DOtazy začátečníků,na ty šupiny bych doporučil tmavě hnědé mořidlo na kůži,popřípadě se dá použít i na dřevo..
SKřetovi je jedno jak jeho zbroj vypadá,hlavně když slouží,takže zbroje černé rovnou z výhně a zrezlé,proč zbytečně olejovat..

tak tu hazím jak jsem na tom s kostýmem,teď mám zatím jedno rameno ale nemám žádnou slušnou fotku kde ho na sobě mám

paráda ale ty nohy a ruky svítí jak sviňa...
díky...na nohy šiju vycpávané nohavice a budu mít krpce takže onuce ty lítka zakryjouVeverAK wrote:paráda ale ty nohy a ruky svítí jak sviňa...