možná by do takových "náborových videí" pomohly i rituály před velkými bitvami - (natočené a sestříhané) protože to je to, co skřety dělá skřety, lidi se můžou pomodlit, stromošousti vzdát hold svým lesům a bohům, trpoši se asi ožerou, ale skutečně užít s oběťmi a řáděním si to snad můžou fakt jen skřeti.
Na B5A, když se teď blíží, by to chtělo aby Gundabal a Naurakur bylo přinejmenším slyšet, a to i kdybychom dostali výklep. Abychom prostě dělali pořádnej bordel, kterej si zase můžeme dovolit spíš my, než bílí slušňáci (i když orgům bychom do projevů samozřejmě řvát neměli
)
Jsem sice sám
věčný nováček a lama, ale mám pocit, že všude přicházím pozdě - BOT už nějakou dobu pročítám a teď když jsem se konečně opravdu registroval, tak je najednou mrtvo. Před třemi roky měl Gundabal vlastní stránky, co žily, hromady hordění atd atd... teď když mám relativně čas a dávám dohromady konečně aspoň koukatelnej kostým, tak je mrtvo... podívejme se třeba zase na diskuzi B5A, trpoši "tu hubu nezavřou" ale na černý straně ticho po pěšině, snad jen horalé semtam něco organizují...