Yshara
Re: Yshara
VeverAK wrote:jsou to rukavice na růže asi 75 kaček, a po trošce tuningu s latexem v nich jde v pohodě střílet - blbé je, že je v nich prasácké vedro
Hele dík, mám to v merku - já právěže mám i udělaný z podobnýho základu latexruce na skřeta, a ty jsou černý, tak jsem si je nebrala k brokolici :)
Trhlinky.
- Attachments
-
- yshara_the_orc_vol_2__larp_costume__by_yshara-d61tong.jpg (255.57 KiB) Viewed 11913 times
Dík :) Většinou mi je prostě někdo nasbírá v lese.
- Boldar Krvák
- hoqatar (tahoun)
Já jsem z ní vyškubala ty ozdoby a přidala další vrstvu 4 mm kůže a kovové lamelky :) Takže nevybledla, je to modifikace.
No... :D
Třeba ten náhrdelník je z kachních krků, který jsem vždycky vyvařila do mrtě, obrala od měkkýho a takhle to dělala tři dny, dokud z toho neodešlo vše včetně chrupavek. Na tom nezbyl chlup ničeho, co by se mohlo kazit. Poslední den ve vodě s trochou jaru.
Většina kostí, co jsou z lesa, je už bez morku, a ty nevyvářím. Ty s morkem nechávám dlouhodobě někde válet a vyhnít, nebo by se vyvařit musely no...
Třeba ten náhrdelník je z kachních krků, který jsem vždycky vyvařila do mrtě, obrala od měkkýho a takhle to dělala tři dny, dokud z toho neodešlo vše včetně chrupavek. Na tom nezbyl chlup ničeho, co by se mohlo kazit. Poslední den ve vodě s trochou jaru.
Většina kostí, co jsou z lesa, je už bez morku, a ty nevyvářím. Ty s morkem nechávám dlouhodobě někde válet a vyhnít, nebo by se vyvařit musely no...

Hele,vodkať scháníš ty kosti?